28. september 2021
Tuses offensivspiller Mikkel Larsen havde et godt forsøg i første halvleg i træningskampen mod Saaby Fodbold. Foto: Anders Vestergaard
gallery icon

Se billedserie

Tuses offensivspiller Mikkel Larsen havde et godt forsøg i første halvleg i træningskampen mod Saaby Fodbold. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Testsejr til Tuses blandings-produkt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Testsejr til Tuses blandings-produkt
Opdateret 31. juli 2021 kl. 15:36
Lokalsport Nordvestnyt - 31. juli 2021 kl. 15:28
Af Anders Vestergaard

Selv om det så småt er ved at lysne i forhold til corona-situationen, er ikke mindst forboldstarten stadigvæk præget tydeligt af aflysninger eller udsættelser.

Det kom ikke mindst til udtryk lørdag eftermiddag, hvor Tuse i sjællandsserien skulle have mødt et hold fra Taastrup FC. Men sjællandsserieklubben kunne ikke stille hold, og så blev det i stedet oprykkerne til serie 1, Såby Fodbold, der blev Tuses første modstander i forberedelserne frem mod til turneringsstarten på hjemmebane om små 14 dage mod Slagelse.

Selv om Tuse ogå var hårdt ramt af ferieafbud og stillede med et blandingshold af spillere fra første-, andet og tredjehold, blev det til en 2-0-sejr over oprykkerne, der sæsonstarter i næste uge, torsdag den 12. august på udebane i Svebølle.

- I forhold til at vi stillede med et meget blandet hold, er jeg da ganske godt tilfreds. Der var gode momenter, vi fik en kamp i benene og set nogle spillere, sagde Tuses cheftræner Freddy Andersen efter den første testkamp oven på mandagens træningsstart.

Den rutinerede træner kunne ikke på stående fod huske om der tidligere har været en trænsstart så påvirket af afbud, som det er tilfældet lige nu.

- Der er jo løsnet op for corona-restriktionerne og åbnet for at rejse, og så trænger folk bare til at komme af sted på ferie, og jeg tror det kommer til at præge situationen helt frem til slutningen af august, lød spådommen fra træner Andersen, som mod Saaby var uden blandt andre Daniel Skov, Lasse Frendrup, Kenney Pedersen og Nicolai Gylling Olsen.

Det blev en nogenlunde jævnbyrdig første halvleg, hvor Såby havde kampens første egentlige chance, som Tuse-keeper Magnus Christoffersen dog tog sig godt af.

Efter godt en halv time fik Tuses offensivspiller Mikkel Larsen driblet sig fri til et fint venstrebens-forsøg, som Såby-keeperen fik reddet til et ufrugtbart hjørnespark.

På Tuses venstrekant gjorde den spinkle men hurtige Tenojan Thileepan et fint indtryk indtil kræfterne slap op.

I starten af anden halvleg kom Tuse foran, da Niclas Hesteng Sørensen slog bolden op i modsatte målhjørne efter et kort hjørnespark.

Og ikke længe efter blev det også 2-0, da indskiftede Oliver Frederiksen satte sig igennem på højrekanten og sendte et hårdt indlæg af sted, som endte i et selvmål.

Stemmer du til kommunalvalget i år?