7. maj 2021
Christian Olsen (th) åbnede scoringen i anden halvleg, hvor Holbæk scorede fire af sine seks mål.
Christian Olsen (th) åbnede scoringen i anden halvleg, hvor Holbæk scorede fire af sine seks mål.
Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tenniscifre og klasseforskel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tenniscifre og klasseforskel
Lokalsport Nordvestnyt - 15. september 2020 kl. 23:40
Af Christian Dahl

- Der var klasseforskel.
Sådan opsummerer træner Lars Randrup tirsdagens serie 1-kamp, hvor hans Holbæk-hold vandt med tenniscifrene 6-1 hjemme over Suså.

Holbæk B&I er nu alene på førstepladsen i serie 1 og har endnu ikke tabt. Suså ligger modsat til nedrykning og har endnu ikke vundet.

Storsejren til Holbæks andethold kommer blot 12 dage efter, at førsteholdet kun på en overtidsscoring formåede at vinde ude over Suså i pokalturneringen.

Men i tirsdagens kamp sad Holbæk solidt på kampen på nær en periode i slutningen af første halvleg.

Holbæk-Suså 6-1 (2-1)
  • 1-0: Mathias Friis
  • 2-0: Jonas Bengtsson
  • 2-1: Jonas Bæk
  • 3-1: Christian Olsen
  • 4-1: Simon Bergstrøm
  • 5-1: Benjamin Bang
  • 6-1: Alain Lokolola

I forhold til lørdagens 0-0-kamp ude mod Raklev havde Holbæk skiftet syv spillere i truppen. Til gengæld var 10 af de 14 spillere også med i den 18 mand store pokaltrup, der slog Suså.

Og denne gang satte de sig på kampen fra start.

Kampen foregik på en tør, tung og langsom bane, men Holbæk spillede alligevel pasningsfodbold med stor boldbesiddelse. Det betød også, at holdet bragte sig foran med 2-0 allerede i de første 20 minutter på mål af U19-spilleren Mathias Friis og Jonas Bengtsson.

Men så meldte Suså sig pludselig ind i kampen.

- De satte en masse fysik ind, og de fik også scoret på en standardsituation. Det var en klar del af deres taktik, at de skulle udnytte deres store midterforsvarer på standardsituationen. Det kommer vi ikke helt op efter, og resten af første halvleg blev en rodet affære, siger Lars Randrup.

I anden halvleg begyndte duggen at lægge sig, og det gjorde pludselig banen hurtig. Det var guf for Holbæk, som fik sat fart i boldomgangen og reelt udspillede Suså i anden halvleg.

- Lige pludselig blev vores pasninger hurtigere, og de kom til at løbe efter bolden. Vi var klart bedre end dem, og vi havde bolden på fødderne hele tiden, så de blev trætte, og så begyndte fejlene at komme hos dem. Til sidst kunne vi nærmest score, som vi ville, siger Lars Randrup.

Christian Olsen gjorde det til 3-1 små 10 minutter inde i anden halvleg, og så kom målene ellers med små 10 minutter imellem sig fra Simon Bergstrøm, Benjamin Bang og Alain Lokolola.

- Vi møder et godt hold. Holbæk har vel bolden 75 procent af tiden og de har god fart i støvlerne, siger Susås cheftræner Casper Brinn, der var ramt af masseafbud blandt stamspillere.

Og Lars Randrup er a også fuld af lovord om sine spillere. Og han glæder sig over, at holdet igen kørte modstanderne trætte.

- Vi er gode til at spille bolden rundt og køre de andre trætte. Vi har en solid midtbane, der kan holde på bolden, og så er vi rigtigt svære at spille imod. Vi står godt centralt i defensiven, og vi har nogle gode spillere med bolden, siger Lars Randrup.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?