19. januar 2021
Holbæks tennismænd kommer ikke i aktion den 23. januar som planlagt. Forbundet har valgt at skubbe runden en måned på grund af den aktuelle nedlukning. Privatfoto
Holbæks tennismænd kommer ikke i aktion den 23. januar som planlagt. Forbundet har valgt at skubbe runden en måned på grund af den aktuelle nedlukning. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tennis flytter kampe en måned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennis flytter kampe en måned
Lokalsport Nordvestnyt - 08. januar 2021 kl. 18:48
Af Christian Dahl

Det bliver ikke lørdag den 23. januar, at Holbæks tennis-mænd får deres første sejr i 1. division.

Hjemme mod KFUM ville Holbæk ellers have en god chance, men på grund af coronaen har Dansk Tennis Forbund (DTF) valgt allerede nu at skubbe runden en måned.

- I øjeblikket er der lukket for indendørs tennis i hele landet. Nedlukningen gælder foreløbigt frem til 17. januar. Selv hvis restriktionerne skulle blive løftet efter den 17. januar, mener DTF Turnering, at det er urimeligt at forlange, at holdkampe skal afvikles, efter spillerne kun har haft mulighed for at træne i ugen op til, skriver DTF på sin hjemmeside.

Kampen mod KFUM kommer Holbæk i stedet til at spille i weekenden den 20.-21. februar.

Dermed er der lagt op til en kamptung måned. I forvejen skal Holbæks mænd spille hjemme mod topholdet B93 den 6. februar og ude mod Farum i sidste runde den 27. februar.

Dansk Tennis Forbund skriver dog på sin hjemmeside, at der bliver taget stilling til runden den 6. februar, når regeringen har meldt ud, hvad der sker med restriktionerne efter 17. januar.

Da forsamlingsloftet i efteråret blev sænket til 10, fortsatte holdturneringen i tennis - dog med små justeringer i forhold til dommer og holdkaptajner.

Udskydelsen af kampene gælder alle rækker i den indendørs holdturnering. Dermed rammer det også Holbæks kvinder i 2. division.

Kvinderne skulle have mødt bundproppen Brøndby Strand på udebane den 23. januar, men den er altså nu flyttet til den 20.-21. februar. Kvinderne mangler derudover blot en enkelt kamp hjemme mod Greve på andenpladsen lørdag den 27. februar.

Holbæks kvinder ligger på tredjepladsen i 2. division øst pulje 2, men holdet har tabt kampen mod topholdet Kløvermarken med 4-2.

Holbæks mænd er på sjettepladsen i 1. division øst i den første sæson efter oprykningen. Holdet har endnu ikke vundet en holdkamp, men holder alligevel både ATK og Farum bag sig, da Holbæk har vundet flest individuelle kampe.

Flytningen af kampe gælder ikke den øverste række, der er omfattet af særreglen for elitesport.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?