16. september 2021
Svebølle-angriber Jonas Bengtsson kronede en stor kamp med to mål i storsejren over Ørslev fredag aften på Svebølle Stadion. Foto: Kenn Thomsen
Svebølle-angriber Jonas Bengtsson kronede en stor kamp med to mål i storsejren over Ørslev fredag aften på Svebølle Stadion. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svebølle svarede grundigt igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svebølle svarede grundigt igen
Lokalsport Nordvestnyt - 11. september 2021 kl. 07:30
Af Anders Vestergaard

De var ubesejret i de seneste tre kampe, men havde endnu ikke vundet på hjemmebane i denne sæson.

Det blev der så lavet om på fredag aften, da Svebølle i fodboldens serie 1 vandt med 5-1 over Ørslev og på den måde spillede sig op på tredjepladsen i tabellen.

Svebølle, stadigvæk uden den skadesramte og sædvanligvis spillende cheftræner Jonas Thomsen, startede ellers relativt sløjt og kom også bagud med 0-1 efter 10 minutter oven på en personlig fejl.

Men da først Jonas Bengtsson havde udlignet efter en halv time, begyndte Svebølles presspil at virke, og ikke længe efter scorede forsvarsspilleren Danny Henriksen lidt af et perlemål, da han flugtede bolden i modsatte sidenet. Herefter var der ifølge Jonas Thomsen voksende klasseforskel, og hjemmeholdet havde endda flere forsøg, der endte på målrammen.

- Så der var rigeligt med chancer til to eller tre mål mere, fortalte Jonas Thomsen, som valgte at lade den ømme storetå få endnu en kamppause.

Svebølle gik ind til anden halvleg foran med 2-1, men det grønklædte hjemmehold var ikke længe om at sætte tingene på plads, da Nick Trier øgede til 3-1 et par minutter efter startsignalet.

Det var Moussa Al Moussa, der assisterede, og det gjorde han også lidt senere, da Trier igen var på pletten til 4-1. Og 10 minutter før tid kronede angriber Jonas Bengtsson en flot kamp med sit andet mål til 5-1.

- Også et rigtigt flot mål, hvor Jonas driblede fra egen banehalvdel og til sidst scorede. Og han blev da også kåret som kampens Svebølle-spiller, sagde Svebølles cheftræner, som forventer at være tilbage i fodboldstøvlerne og på banen, når Svebølle i næste runde skal en tur til Hvalsø.

Synes du, at kommunen er der for dig?