30. november 2020
Så tæt på var Svebølle-anfører Nick Trier på at udligne i lørdagens topopgør mod B73, Slagelse. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Så tæt på var Svebølle-anfører Nick Trier på at udligne i lørdagens topopgør mod B73, Slagelse. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svebølle-nederlag før lukketid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svebølle-nederlag før lukketid
Opdateret 24. oktober 2020 kl. 20:04
Lokalsport Nordvestnyt - 24. oktober 2020 kl. 19:28
Af Anders Vestergaard

I et topopgør, der måske også bliver det sidste i længere tid efter statsminister Mette Frederiksens fredagsmelding om yderligere stramninger af forsamlingsforbuddet, var det lørdag eftermiddag Svebølle, der havde de største chancer, men B73 fra Slagelse, der løb med sejren på 0-2 i serie 1-kampen på kunstgræsset i Svebølle.

Med sejren overtog B73, Slagelse tredjepladsen i tabellen med blot et enkelt point ned til Herfølge og Svebølle på de næste pladser.

Det blev en meget jævnbyrdig affære, der først åbnede sig efter pausen oven på en noget farveløs første halvleg, hvor holdene sloges om herredømmet på midten af banen uden at komme til nævneværdige muligheder.

Men i starten af anden halvleg var Svebølles målfarlige anfører Nick Trier meget tæt på at bringe sit hold i front, da hans afslutning med venstrebenet endte på modsatte stolpe.

Og som skæbnen ofte tilsiger, kom hjemmeholdet så lidt overraskende bagud ret hurtigt efter, da højrebacken Oliver Andersson mistede bolden og dermed gav gæsternes Johannes Larsen mulighed for at stryge mod baglinjen og servere en præcis pasning til målscorer Patrick Lynge.

Et kvarters tid senere kom et nyt eksempel på det gode samarbejde mellem spillende træner Jonas Thomsen og Nick Trier, der dog måtte se sin hovedstødsafslutning ende på overliggeren.

I de to holds åbne slagudveksling trykkede Svebølle på og var igen tæt på udligningen, da Bethel Makumbus fine forsøg ramte overliggeren - og Nick Triers efterfølgende hovedstød havnede i favnen på gæsternes keeper.

Og i Svebølles fremadrettede iver kunne gæsterne så udnytte pladsen og øge til 0-2 et par minutter før lukketid efter en klassisk og flot udført omstilling.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?