23. september 2020
Svebølle-angriber Nick Trier scorede kampens to første mål, da Svebølle besejrede Suså med 5-0. Foto: Anders Vestergaard
Svebølle-angriber Nick Trier scorede kampens to første mål, da Svebølle besejrede Suså med 5-0. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svebølle kørte Suså over

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svebølle kørte Suså over
Lokalsport Nordvestnyt - 11. september 2020 kl. 21:59
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Svebølles serie 1-mandskab fandt efter det uafgjorte lokalopøgr mod Raklev tilbage på sejrskursen, da holdet fredag aften på udebane besejrede Suså IF med 5-0. Som cifrene antyder var der ikke den store spænding om, hvor de tre point ville lande - heller ikke selv om de to hold kun var adskilt af en enkelt scoring efter første halvleg.

- De havde vel to halve langskud i første halvleg, og det var det, fortalte en tilfreds Jonas Thomsen på vej hjem fra Sydsjælland.

Oisin Reddy var tilbage i startopstillingen hos Svebølle og leverede en fornem indsats. Reddy opsnappede i første halvleg bolden fra en modstander, inden han lagde bolden til rette for Nick Trier, der scorede det første mål. Efter pausen var Reddy igen på spil og leverede endnu en assist til Trier.

Den tidligere Jyderup- og Tusespiller Moussa Al Moussa gjorde det til 3-0, da han trak ind fra kanten og scorede, og målet til 4-0 må vi hellere lade den spillende træner selv beskrive.

- Det var et fremragende langskud, lyder det beskedent fra målscorer Thomsen, der var på spil igen i kampens tillægstid.

Her sendte Thomsen bolden et indlæg ind foran mål, hvor den indskiftede Bethel Makumbu afsluttede målfesten.

- Vi dominerede og havde vel 70-80 procent boldbesiddelse. Vi spillede en rigtig klog kamp og holdt dem fra chancer, jeg tror ikke vores målmand havde en eneste redning. Vi spillede klogt og godt på udebane, konkluderede træneren, inden turen gik hjem til Svebølle.

Svebølle havde i forhold til 1-1 opgøret mod Raklev Mikkel Adamsen med i startformationen. Han skubbede brormand Nichlas Adamsen ud på bænken.

Har debatten om sexisme taget overhånd?