20. oktober 2021
Lammefjordens venste fløj, Line Nielsen, spillede en fin kamp og scorede fire mål i sæsonpremieren mod Ydun. Foto: Anders Vestergaard
gallery icon

Se billedserie

Lammefjordens venste fløj, Line Nielsen, spillede en fin kamp og scorede fire mål i sæsonpremieren mod Ydun. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stormfulde højder i Hørve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stormfulde højder i Hørve
Lokalsport Nordvestnyt - 23. september 2021 kl. 22:09
Af Anders Vestergaard

Mens stormen rasede udenfor på Idrætsvej i Hørve, var Lammefjordens håndboldkvinder i 3. division i alvorlig modvind indenfor i første halvleg mod københanvske Ydun i sæsonpremieren på eget gulv i Vallekilde-Hørve Kultur- & Idrætscenter torsdag aften.

arrow Læs også: Første håndboldkamp siden oktober

Men i anden halvleg vendte både vind og krigslykke for hjemnmmeholdet, der efter et fremragende comeback var tæt på at få point, men måtte se sig slået med 17-18 efter en dramatisk afslutning.

Der var fra start ikke meget, der fungerede hos Lammefjordens kvinder efter næsten et års turneringspause på grund af corona-nedlukningen.

Mens Yduns andethold uden at imponere stille og roligt bragte sig mere og mere foran, kunne Lammefjorden ikke få afslutningerne til at virke. Værst for hjemmeholdet så det ud efter 20 minutter, hvor kun Stephanie Jensen og Sophie Bøgh havde scoret på Lammefjordens ellers relativt mange muligheder.

Gæsterne førte med otte mål og gik til pause med et komfortabelt forspring på 6-13.

Men med et langt mere håndfast forsvarsspil fra anden halvlegs start begyndte vinden at vende for Lammefjorden, der samtidig begyndte at afslutte mere beslutsomt og efterhånden fik reduceret gæsternes føring til en tålelig størrelse. Og med fem minutter tilbage lød efterslæbet på bare to mål, da Sandra Holm Poulsen med sit fjerde mål gjorde det til 16-18.

Og på vej ind i kampens sidste minut skabte samme Sandra Holm Poulsen den totale spænding om resultatet, da hun endnu en gang scorede sikkert på straffekast til 17-18.

Gæsterne brændte i det følgende angreb, og Lammefjorden havde så cirka 15 seunder til at søge udligningen. Men afslutningsforsøget blev ikke til noget.

Sandra Holm Poulsen blev Lammefjordens topscorer med fem mål - alle i anden halvleg.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?