15. juni 2021
Klaes Egel Rasmussen har haft mange job i sin tid i HBI. Men nu stopper han til fordel for et job i mesterklubben Brøndby. Foto: Mie Neel
Klaes Egel Rasmussen har haft mange job i sin tid i HBI. Men nu stopper han til fordel for et job i mesterklubben Brøndby. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sportschef stopper - og hjælper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sportschef stopper - og hjælper
Lokalsport Nordvestnyt - 09. juni 2021 kl. 11:41
Af Anders Vestergaard

Han var ellers sports- og talentchef, men blev sat ind på posten som midlertidig cheftræner i forsøget på at redde Holbæks 2. divisionshold fra en truende nedrykning. Det lykkedes ikke, og Holbæk må ned i danmarksserien efter lørdagens nederlag til Jammerbugt.

arrow Læs også: Tidligere formand: Balladen kostede nedrykning

Men selv om Klaes Egel Rasmussen tiltræder et nyt job som ungdoms- og talentudviklingstræner i Brøndby og dermed forlader Holbæk efter sommerferien, gør han det ikke uden at hjælpe Holbæk-klubben, der aktuelt søger både ny cheftræner og en sports- og talenchef.

- Jeg er med i processen og hopper ikke i båden, siger Klaes Egel Rasmussen, der nu hjælper til med at samle kandidater til de to poster, som bestyrelsen skal tage stilling til. Derudover er han også i fuld sving med at evaluere sæsonen med samtlige spillere i førsteholdtruppen.

At forlade Holbæk på dette lidt følsomme tidspunkt, kan anskues på to måder, mener Klaes Egel Rasmussen.

- Enten er det bare smadder irriterende for klubben, eller også kan det blive til en frisk start med nye muligheder. Og jeg vil nok anbefale det sidste, siger Rasmussen.

Han hverken kunne eller ville sige nej til jobbet som ungdoms- og talentudviklingstræner i Brøndby Masterclass.

- Brøndby er dansk mester og en stor klub i et stort hus med et stort talent-set-up. Det glæder jeg mig til at blive en del af, siger Klaes Egel Rasmussen, der har haft mange forskellige job i sine perioder i Holbæk-klubben.

Og måske ikke mindst derfor anser han det som en meget naturlig og fin afslutning på sin tid i Holbæk, når han sammen med individuel træner Christian Holst står bag en fodboldskole for de 9-12-årige i uge 26 på stadion i Holbæk Sportsby.

arrow Stokholm stopper som formand i Holbæk
10. juni 2021 kl. 08:56 Opdateret: kl. 10:16
arrow Bestyrelse har fået ekstra travlt
09. juni 2021 kl. 14:00 Opdateret: kl. 11:48
arrow Holbæk siger farvel til profil
08. juni 2021 kl. 11:26 Opdateret: kl. 11:26
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?