19. maj 2021
19-årige Victor Sørensen, i midten, sikrede ekstraordinær Holbæk-jubel, da han scorede flot til 3-1 i lørdagskampen mod Brabrand. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

19-årige Victor Sørensen, i midten, sikrede ekstraordinær Holbæk-jubel, da han scorede flot til 3-1 i lørdagskampen mod Brabrand. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sørensen sikrede sejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sørensen sikrede sejren
Lokalsport Nordvestnyt - 21. november 2020 kl. 17:25
Af Anders Vestergaard

Den kraftige blæst spillede med på godt og ondt, da Holbæk i fodboldens 2. division vest satte punktum for efterårs-sæsonen med en vital sejr på 3-1 over Brabrand lørdag eftermiddag i Holbæk Sportsby.

I det grå, regnfulde og småkolde november-vejr førte holbækkerne med smalle 2-1 midt i anden halvleg, men i den stærke vind kunne tilfældigheder hurtigt spolere dén behagelige situation for hjemmeholdet.

Men så var det, at 19-årige Victor Sørensen på venstrekanten fik bolden, trak ind i banen og hamrede den op i det modsatte hjørne til 3-1 - og dermed var manden bag den reelle afgørelse på en kamp, hvor Holbæk generelt var en smule bedre end de østjyske gæster.

Holbækkerne fik ellers en lidt skidt start, da keeper Frederik Hansen ikke havde læst modvinden rigtigt og måtte se en luftig bold hoppe over sig og i mål efter et kvarter.

Men bare fem minutter senere var Brabrand anfører i foræringshjørnet, og så kunne Mikkel Jensen finde Malte Sjørslev, der med en »Jon Dahl-inderside« kunne udligne.

Fem minutter før pausen testede tilbagevendte Jeppe Illum Brande-keeperen med et skud fra distancen, og i første halvlegs overtid satte Illum så trumf på med en flot scoring efter lidt tilfældigheder oven på et frispark.

I anden halvleg havde Mikkel Jensen og den indskiftede 150-kamps-jubilar Jonas Bengtsson et par store muligheder, men det var Holbæks unge Sørensen, der sikrede sejren.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?