28. februar 2020
Heller ikke i fjerde afdeling af World Cup?en i Finland lykkedes det Jesper Hansen at nå finalen.
Heller ikke i fjerde afdeling af World Cup?en i Finland lykkedes det Jesper Hansen at nå finalen.
Foto: Dansk Skytte Union
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Småkedelig rekord af Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Småkedelig rekord af Hansen
Lokalsport Nordvestnyt - 23. august 2019 kl. 11:35
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det var noget hø og bestemt ikke planlagt!

Skuffelsen i stemmen var ikke til at tage fejl af, da Svebølles Jesper Hansen havde sikret sit gevær oven på sæsonens fjerde World Cup-stævne, der blev afviklet i finske Lahti onsdag og torsdag.

For tredje World Cup-stævne i træk, nåede den tidligere verdensmester og nuværende europamester ikke med blandt de seks deltagere i torsdagens afsluttende finale.

Og det var også tredje gang i træk, at Hansen kom fint ind til den femte og sidste kvalifikationsrunde med 99 af 100 pletskud - for så at sætte det hele over styr til sidst.

- Det er efterhånden noget af en kedelig rekord, jeg er ved at tillægge mig, men det er tilsyneladende ved at blive et problem for mig, fortæller den meget skuffede Jesper Hansen i telefonen fra det sydlige Finland et par timer efter konkurrencerne.

Jesper Hansen fik ellers onsdag en fremragende start med 50 pletskud i de to første runder.

I tredje runde torsdag missede han den 15. due, men kom tilbage på sporet med fuldt hus i fjerde runde, inden han skød forbi første due og heller ikke fik ram på due 22 og 23 i sidste runde.

Det blev til en samlet score i kvalifikationsrunden på 121 pletskud. Det betød omskydning om en plads i finalen mod to andre skytter, men her missede Jesper Hansen allerede på anden due.

- Det var bane- og vejrmæssigt rigtigt svære betingelser, men det havde jeg godt styr på. Og selv om jeg selvfølgelig gerne ville have været i finalen, så føler jeg at formen er ved at være der før EM i næste måned, sagde Svebølle-skytten, der erkender, at han nok skal en tur omkring en sportspsykolog inden mesterskaberne i Italien i starten af september.

- Vi skal nok snakke lidt dybere om, hvorfor jeg ikke kan holde fast i sidste runde. Det er jo som at sparke frispark uden målmand, sagde Hansen, inden finalen i Finland blev skudt i gang.