22. juni 2021
Fodbold. Serie 1. Raklev-Avarta. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Fodbold. Serie 1. Raklev-Avarta. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Raklev sendte Avarta hjem med nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Raklev sendte Avarta hjem med nederlag
Lokalsport Nordvestnyt - 15. maj 2021 kl. 18:27
Af Brian Jensen

Fodboldspillerne fra Raklev sørgede lørdag for den første sejr i forårets oprykningsspil i serie 1, da gæsterne fra Avarta blev besejret. Efter pauseføring på et enkelt mål vandt Raklev opgøret med 3-1.

En ganske jævnbyrdig første halvleg sluttede med smil på værternes læber, da spydspidsen Marcus Stoltenberg bragte hjemmeholdet holdet foran efter et kontra-angreb. Stoltenberg sluttede angrebet ved at lobbe bolden over Avarta-keeperen, og det blev det næstsidste spark i de første 45 minutter.

Efter pausen satte Raklev tingene på plads med to scoringer i de første 10 minutter. Jeppe Merling-Petersen øgede til 2-0, inden Simon Müller Nielsen få minutter senere gjorde det til 3-0.

Midt i anden halvleg reducerede Mathias Thorlacius for Avarta, derr bare fire minutter senere fik en gylden chance for at åbne opgøret på vid gab. Raklev-målmanden Nicolai Edling begik et klart straffespark, som Thorlacius dog sendte forbi mål.

- Avarta har fysik som et divisionshold og vi kunne være med i 60 minutter. Derfra var det hårdt arbejde, sagde Raklev-træner Steen Nissen efter sejren.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?