27. september 2021
Simon Müller Nielsen sørgede med to mål sidst i kampen for, at Raklev spillede 2-2 mod Herlufsholm. Foto: Per Christensen
Simon Müller Nielsen sørgede med to mål sidst i kampen for, at Raklev spillede 2-2 mod Herlufsholm. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Raklev-point i sidste øjeblik mod Herlufsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Raklev-point i sidste øjeblik mod Herlufsholm
Lokalsport Nordvestnyt - 11. september 2021 kl. 19:23
Af Anders Vestergaard

De var ellers bagud med to mål midt i anden halvleg, men alligevel lykkedes det Raklev i fodboldens serie 1 at udligne i sidste øjeblik og dermed spille uafgjort 2-2 i lørdagens hjemmekamp mod Herlufsholm.

Og det blev den offensive midtbanespiller Simon Müller Nielsen, der blev tungen på vægtskålen, og dagens mand, da slutspurten blev sat ind på kunstgræsbanen ved Røsnæshallen.

Først da han få minutter før tid fik tilkæmpet sig et frispark ved kanten af feltet og selv meget flot sparkede reduceringen ind.

Og så i kampens overtid, hvor angriber Nabil Said blev hægtet i feltet og fik et straffespark, som Simon Müller Nielsen fik udlignet på.

Raklev mødte et meget defensivt orienteret hold fra Herlufsholm, der i første halvleg sjældent kom over midterlinjen, mens hjemmeholdet spillede godt før pausen og da også havde to-tre fine chancer, som sædvanligvis kaster mål af sig.

Men det blev ved 0-0 ved indgangen til anden halvleg, som ifølge Raklevs cheftræner Morten Nielsen slet ikke lignede den første.

- Om det var vores indstilling, der haltede, eller om Herlufsholm var blevet bedre er svært at sige, lød det efter kampen fra Raklevs træner.

Under alle omstændigheder var det Herlufsholm, der bragte sig foran, da holdets anfører steg til vejrs og pandede et indlæg i mål.

Det gav lidt rystelser i Raklev-lejren, og så hjalp det slet ikke, at Helufsholm øgede få minutter senere til 0-2.

Men oven på udskiftninger og ændringer i systemet forfulgte Raklev muligheden for at slå tilbage, og så var det, at Simon Müller Nielsen for alvor trådte i karakter.

Raklev møder næste lørdag Såby Fodbold på udebane til en duel i toppen af rækken.

Stemmer du til kommunalvalget i år?