27. maj 2020
Jernløses cheftræner Kennet Lange Rasmussen ser med optimisme frem mod den kommende sæson. Foto: Per Christensen
Jernløses cheftræner Kennet Lange Rasmussen ser med optimisme frem mod den kommende sæson. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Optimismen bobler i Jernløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Optimismen bobler i Jernløse
Lokalsport Nordvestnyt - 20. september 2019 kl. 13:11
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag aften tager Jernløses mænd i 3. division som det første nordvestsjællandske hold hul på håndboldsæsonen.

arrow Læs også: Jernløse lægger ud med blamage

Siden sidste sæsons midterplacering i 3. division, har Jernløse Håndbolds herreafdeling undergået et lettere generationsskifte, hvor nogle ef de rutinerede er stoppet, mens en længere række af nye, unge spillere er kommet til - især fra naboklubben i Holbæk, som efter sidste sæsons nedrykning fra 3. division har måttet lukke sit seniorhold.

Fredag aften står Jernløses bedste hold over for Frederiksberg-mandskabet KSG, Købmandsskolens Gymnastikforening, et fysisk stærkt hold, som har spillet med i toppen af 3. division i de seneste sæsoner, og som Jernløses cheftræner kalder en af sæsonens favoritter til en ny topplacering - sammen med Jernløse selv og klubber som Ydun, Hvidovre og det fynske bekendtskab fra OH 77.

- Vi spiller efter at være med i toppen og at spille med om oprykning til 2. division.


Kennet Lange Rasmussen,
træner for Jernløse

- Der er flere stærke hold end i sidste sæson. Men med den gode forberedelse og en samlet sejr i en træningsturnering i Viborg i sidste weekend, hvor vi slog jyske divisionshold, tør vi godt melde ud, at vi spiller efter at være med i toppen og at spille med om oprykning til 2. division. Vi har fået en bred trup med en gennemsnitsalder på under 25 år og med mange forskellige typer af spillere, der er kommet i god form, siger Kennet Lange Rasmussen, der også har Jonas B. Nielsen og holdleder Claus Damsgaard i sit trænerteam.

Opgøret i Jernløsehallen starter klokken 20.30, og du kan læse om kampen her på sn.dk/lokalsport fredag aften og få kommentarer om den i mandagsudgaven af dagbladet Nordvestnyt.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?