26. juli 2021
Andreas Elkjær udlignede til 1-1 for Odsherred i semifinalen om sjællandsmesterskabet serie 3.
Andreas Elkjær udlignede til 1-1 for Odsherred i semifinalen om sjællandsmesterskabet serie 3.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred tabte semifinale i overtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred tabte semifinale i overtiden
Lokalsport Nordvestnyt - 25. juni 2021 kl. 11:37
Af Jeppe Krarup-Nielsen

I serie 3-sjællandsmesterskabet var Odsherred torsdag aften på besøg hos Hareskov, hvor de skulle spille semifinalen. Odsherred havde flest chancer, men de endte dog med at ryge ud.

Efter 10 minutter kom Hareskov foran 1-0 på mål af Jonas Mortensson. I første halvleg havde Odsherred et par store chancer, men der blev ikke scoret yderligere, før dommeren fløjtede til pause.

10 minutter inde i anden halvleg tog Andreas Elkjær en fantastisk solotur, hvor han efterfølgende bankede bolden i mål til 1-1. Odsherred pressede efterfølgende på for at få en scoring til 1-2, men skarpheden manglede.

I tillægstiden fik Hareskov et straffespark, de fik udnyttet til at score til 2-1. Odsherred havde altså lige pludselig kniven for struben i forhold til at nå en serie 3-finale i tillægstiden, så de satsede hele butikken i de døende minutter.

Det førte til, at Hareskov scorede til både 3-1 og 4-1. Et resultat, der på ingen måde gav et ordentlig billede af kampforløbet, men ikke desto mindre blev det en kendsgerning.

Det blev Odsherreds sidste kamp i sæsonen, og hvilken sæson det har været. De sikrede en overlegen og stensikker oprykning. Det bliver spændende at se, hvad de kan i serie 2 næste sæson.

-Vi sidder tungt på anden halvleg, og resultatet afspejler ikke kampforløbet. Vi har godt styr på kampen, men vi kender ikke vores besøgelsestid. Vi ville gerne have spillet finalen, men sådan skulle det ikke gå. Nu er vi glade for at kunne gå på sommerpause efter en flot sæson, lød det fra Odsherred-træner Hans Mulvad.

Kampen i tal

Hareskov-Odsherred 4-1 (1-0)
10. minut 1-0: Jonas Mortensson, 56. minut 1-1: Andreas Elkjær, 90+2. minut 2-1: Rasmus Schiønning (straffespark), 90+5. minut 3-1: Jonas Mortensson, 90+7. minut 4-1: Casper Mikkelsen.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022