26. juli 2021
I weekenden fik Stefan Håkansson lufttur af Roskilde KFUM's spillere, efter oprykningen til 2. division var i hus. Onsdag havde han givet de fleste af spillerne fri og selv taget støvlerne på til pokalkampen mod TFC Odsherred, hvor han scorede på straffespark.
I weekenden fik Stefan Håkansson lufttur af Roskilde KFUM's spillere, efter oprykningen til 2. division var i hus. Onsdag havde han givet de fleste af spillerne fri og selv taget støvlerne på til pokalkampen mod TFC Odsherred, hvor han scorede på straffespark.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred kæmpede forgæves

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred kæmpede forgæves
Lokalsport Nordvestnyt - 25. juni 2020 kl. 12:20
Af Christian Dahl

Der var den formodede klasseforskel, da TFC Odsherred fra serie 3 onsdag i pokalturneringen tog imod Roskilde KFUM, som i weekenden sikrede sig oprykning til 2. division. KFUM vandt 1-4 efter 0-1 ved pausen.

Gæsterne havde ganske vist kun tre gengangere fra weekendens kamp i startopstillingen og var mødt op med kun 13 spillere inklusive træner Stefan Håkansson.

Roskilde KFUM vand kampen med de overbevisende cifre 1-4. Kampens reelle afgørelse kom, da Roskilde KFUM midt i anden halvleg scorede til 0-2 og o-3 med to minutters mellemrum.

- Jeg synes, Odsherred momentvis bed o.k. fra sig. Vi har vel bolden i 90 procent af tiden, og vi får flere gange presset dem ned, så de str med 11 mand i eget felt i åbent spil. Så er det ikke specielt nemt at score, og 0-2 kommer lidt sent, men vi får kørt dem trætte, og så åbner det sig, fortæller Stefan Håkansson.

Odsherreds træner Hans Muldvad erkender fuldt ud nederlaget, men han mener også, at Odsherred havde ære af kampen.

- Chancemæssigt er vi o.k. med. Vi har chancer til et mål eller to mere, end vi scorer. Vi har en, de redder på stregen, og ved 0-3 har vi en monsterchance. Jeg kan ikke indvende noget imod, at de scorer fire mål, men på en god dag, scorer de kun to. Men det ærgrer mig, at vi ikke scorer to-tre mål, siger Hans Muldvad.

Stefan Håkansson stod selv for Roskilde KFUM's sidste mål på straffespark.

- Det var mig eller målmanden, der skulle sparke, og jeg synes ikke, han skulle løbe helt derop. Vi skulle nødigt have, at han blev skadet, siger Stefan Håkansson.

Kampens målscorere

11. minut 0-1: Danny Oskar Stencel, 62. minut 0-2: Danny Oskar Stencel, 64. minut 0-3: Kenan Aydin, 77. minut 0-4: Stefan Håkansson (straffespark), 79. minut 1-4: Marcus Holmgaard Okkels.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?