20. januar 2021
Selv om Jyderup, i hvidt, kæmpede bravt, havde de ikke meget at stille op mod serie 4-kollagaerne fra Nykøbing onsdag aften på Jyderup Stadion.
gallery icon

Se billedserie

Selv om Jyderup, i hvidt, kæmpede bravt, havde de ikke meget at stille op mod serie 4-kollagaerne fra Nykøbing onsdag aften på Jyderup Stadion.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nykøbing var længe om at få hul i storsejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nykøbing var længe om at få hul i storsejr
Lokalsport Nordvestnyt - 18. juni 2020 kl. 12:24
Af Anders Vestergaard

De spiller i hver sin serie 4-pulje, men det var Nykøbing, der dominerede og vandt stort, da Jyderup blev sendt ud af pokalturneringen på egen bane onsdag aften med 1-5.

arrow Læs også: Lille pokal-overraskelse da Hørve slog Tølløse ud

Ifølge Jyderups nye træner i denne sæson, Martin Felthusen, var hjemmeholdet ellers spillemæssigt godt med i en times tid, men da Nykøbing først fik hul på bylden, gik det stærkt.

- Så blev vi stresset, frustreret og faldt sammen, men selvfølgelig en velfortjent sejr til Nykøbing, erkendte Jyderup-træneren, der trods alt var glad for at se sine spillere an for første gang.

Han kunne se Nykøbings midbanespiller Kasper Holst, tidligere Tuse, score direkte på frispark midt i første halvleg, mens det var angriber Morten Nielsen, der fem minutter senere prikkede bolden ind til 0-2.

Jyderups Anton Teglstrup Hyldgaard fik reduceret lidt tilfældigt kort før pausen og skabte håb for Jyderup, der kæmpede bravt, men så mistede modet, da Nykøbings Søren De Fries Allenfeld, Mathias Feldt og Emil Havsholm scorede tre mål i løbet af otte minutter.

- Vi dominerede i store dele af kampen, så det var okay, selv om vi måtte starte lidt forfra i anden halvleg, sagde Nykøbing-træner Brian Nielsen, der efter sommerferien skal i gang med sin tredje sæson i klubben.

Serie 4-holdet fra Nykøbing skal på hjemmebane i næste runde tirsdag møde Svinninge fra serie 3.

arrow FC Kalundborg slog Hagested ud af pokalen
17. juni 2020 kl. 22:25 Opdateret: kl. 22:25
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?