18. januar 2020
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny start for Holbæk Badminton Klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny start for Holbæk Badminton Klub
Opdateret 05. september 2019 kl. 11:46
Lokalsport Nordvestnyt - 05. september 2019 kl. 11:26
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ny formand, ny træner, ny række, ny hjemmebane, nye regler og nye spillere. Stort set alt er nyt, når Holbæk Badminton Klubs bedste turneringshold i 1. division slår sæsonen i gang med hjemmekamp på de nye baner i Holbæk Sportsby mod Gentofte lørdag eftermiddag.

I sandhed en ny start for badmintonklubben, der ellers i sidste sæson missede et par muligheder for at rykke op i 1. division, men så alligevel har fået chancen i landets næstbedste række, da den jyske klub Langhøj måtte trække sig.

En uventet mulighed som klubbens nye træner, Thomas Laybourn, ikke er udelt begejstret for.

- Tjaa, det er nok mere skidt end det er godt. Vi bliver jo nok overmatchet, men nu bliver vores fokus lidt anderledes, og vi tager imod udfordringen og er klart indstillet på at drille de andre meget stærke hold, siger Thomas Laybourn, der tilbage i 2009 blev verdensmester i mixeddouble sammen med Kamilla Rytter Juhl.

Nu er han seniortræner i Holbæk sammen med rutinerede Peter Mørk, og Laybourn glæder sig til første sæsonudfordring mod Gentoftes liga-nedrykkere, hvor den tidligere Holbæk-spiller Frederik Colberg efter alt at dømme er med.

- Jeg synes, vi har et spændende hold, hvor vi også ind imellem vil gøre brug af spillere fra vores samarbejde med Badminton Europes Centre of Excellence. Det bliver spændende at se deres niveau, siger Holbæk-træneren.