17. oktober 2021
Den nye HB&I-ledelse er på plads. Fra venstre er det Jørgen Brodersen, Rasmus Jægersø, Maja Liep, Jesper Larsen, Kim Stroustrup, Mads Munkholm og Jacob Madsen. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Den nye HB&I-ledelse er på plads. Fra venstre er det Jørgen Brodersen, Rasmus Jægersø, Maja Liep, Jesper Larsen, Kim Stroustrup, Mads Munkholm og Jacob Madsen. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny HB&I-bestyrelse på et kvarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny HB&I-bestyrelse på et kvarter
Opdateret 26. november 2019 kl. 09:30
Lokalsport Nordvestnyt - 26. november 2019 kl. 09:26
Af Anders Vestergaard og Jørgen Juul

Det tog bare et kvarter, så var den nye formand og fire nye bestyrelsesmedlemmer fundet, da Holbæk Bold- & Idrætsforening mandag aften holdt ekstraordinær generalforsamling med omkring 90 deltagere i Holbæk Sportsby.

arrow Læs også: Budget med halv million i underskud

Ny mand i spidsen for fodboldklubben er Kim Stroustrup, Holbæk. Han har tidligere spillet både ungdoms- og seniorfodbold i klubben, men også været en tur om daværende RB 06 i Roskilde.

Fire nye til bestyrelsen fandt man også på den ekstraordinær generalforsamling. Det er Rasmus Jægersø, Jørgen Brodersen og Jesper Larsen, alle Holbæk, og Mads Munkholm, Slagelse. Alle blev valgt uden modkandidater. De fem er valgt frem til HB&Is ordinære generalforsamling, der holdes i foråret. Fra den tidligere bestyrelse fortsatte Maja Liep og Jacob Madsen.

Den ekstraordinære generalforsamling måtte holdes, fordi den tidligere formand, Johnny Vejlebo, og et flertal af den gamle bestyrelse ønskede at fratræde deres bestyrelsesposter.

arrow Sponsor afværger truende konkurs efter flytning
27. februar 2020 kl. 12:17 Opdateret: kl. 12:07
arrow Oprykningsdrømme nedtones
30. november 2019 kl. 14:39 Opdateret: kl. 14:39
arrow Ny formand: Vi står med kæmpe opgave
26. november 2019 kl. 15:41 Opdateret: kl. 15:41
Rejser du til udlandet i år?