16. oktober 2021
Fårevejle spiller lørdag en vigtig bundkamp i serie 1.
Fårevejle spiller lørdag en vigtig bundkamp i serie 1.
Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nøglekampe for Fårevejle, Svebølle og Raklev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nøglekampe for Fårevejle, Svebølle og Raklev
Lokalsport Nordvestnyt - 09. oktober 2021 kl. 07:36
Af Christian Dahl

Fårevejle ligger lige over den sikre nedrykningsstreg, men der er syv point op til B73, Slagelse lige over den teoretiske nedrykningsstreg - og fem point til Herlufsholm lige under. Og det er netop Herlufsholm, der kommer på besøg lørdag klokken 13.00 på Fårevejle Stadion.

Og trods status af bundhold kommer Fårevejle med noget, der ligner god form. Holdet har hentet fire af sine fem point i de seneste fire kampe. En sejr og en uafgjort er det blevet til, inden det i de to seneste kampe er blevet til smalle nederlag i slutfasen til topholdene Såby og Raklev.

En sejr til Fårevejle bringer dem op i nærheden af midterfeltet i serie 1.

Storfavoritter hjemme
Også Raklev spiller hjemme lørdag eftermiddag. Klokken 15.30 tager de imod Svogerslev, og her er der ingen tvivl om favoritværdigheden.

Svogerslev ligger med syv point lige foran Fårevejle i tabellen. Men seks af de point er kommet ved at slå rækkens to nederste hold, Holbæk og Bjæverskov.

I gennemsnit lukker Svogerslev tre gange så mange mål ind, som Raklev gør, så Morten Nielsens tropper har muligheden for at få gang i målscoringen. Det er kun sket en enkelt gang i sæsonen, at Raklev har scoret under to mål i en kamp.

Tæt topstrid
En sejr til Raklev vil også holde dem godt inde i den tætte kamp om topplaceringerne. Den kamp er Svebølle også en del af.

Kun vinderen af rækken er sikker på oprykning, mens både anden- og tredjepladsen kan give oprykning. Både Svebølle og Raklev ligger med 17 point på en delt tredjeplads sammen med Køge. Der er to point op til Avarta og Såby på de to øverste pladser.

Svebølle skal lørdag på udebane mod B73, Slagelse. På papiret er Svebølle favoritter, men B73, Slagelse kan med en sejr mindske afstanden op til Svebølle til blot to point. Omvendt kan Svebølle lægge solid afstand med en sejr.

Svebølle har ikke tabt siden første runde, hvor Såby slog dem 4-0. B73, SLagelse har haft en mere blandet sæson med fire sejre og fire nederlag.

Sidste sæson tabte Svebølle begge kampe til B73, Slagelse.

Rejser du til udlandet i år?