22. juni 2021
Michael Grøhn (tv.) foreslår, at man forlænger sæsonen.Foto: Peter Andersen
Michael Grøhn (tv.) foreslår, at man forlænger sæsonen.Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mens vi venter på genåbning: Træner med nyt forslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Mens vi venter på genåbning: Træner med nyt forslag
Lokalsport Nordvestnyt - 18. november 2020 kl. 12:11
Af Christian Dahl

- Vi har snakket om i klubben, at det var bedre at lukke ned indtil jul og så forlænge sæsonen en måned. Så kunne vi træne i december. Det bliver hårdt at skulle spille fem kampe i december.

arrow Læs også: Håndboldsæson halveres

Sådan siger Michael Grøhn, der er assistenttræner for Lammefjordens mænd i 3. division i håndbold.

Ligesom alle andre klubber i håndbold under 1. division går han og venter på svar om fremtiden. Turneringen har snart været lukket ned i fire uger, men coronarestriktionerne udløber efter denne weekend. Alle venter på en besked om, hvad der så sker.

Allerede nu er der fire runder, som skal presses ind i programmet, og Michael Grøhn mener at vide, at de vil blive lagt i december.

Men det er også en mulighed, at restriktionerne bliver forlænget. Det vil give en længere kamppause - og altså endnu flere kampe, der skal presses ind i kalenderen.

Træneren for Lammefjordens kvinder i 3. division, John Hansen, tvivler stærkt på, at turneringen kommer i gang i næste uge. Og han er også nervøs for at få et for sammenpresset program.

- Hvis vi bliver lukket ned frem til 1. januar, så bliver det for mange kampe. Så er man nødt til at finde en anden turneringsform, mener John Hansen.

Både Lammefjordens mænd og kvinder har trænet under coronanedlukningen i grupper på ni spillere og en træner. John Hansen mener godt, at kvinderne kan være klar til kamp mod Slagelse den 28. november, hvis restriktionerne bliver ophævet fra mandag den 23. november.

Det kan Lammefjordens mænd nok også, selv om Michael Grøhn forventer, at der mangler flow i spillet. Til gengæld lover han, at holdet er i god form.

- Vi har trænet en gang om ugen i hallen, og så har vi lavet nogle konkurrencer i forhold til løb- og styrke-træning, og det er gået over al forventning. Vi havde frygtet, at folk ikke ville lave så meget, men det er gået over al forventning. Det er kun spillet med bolden, vi mangler, siger Michael Grøhn.

Helt så godt ser det ikke ud i Holbæk Jernløse Stenhus. Kvinderne i 3. division har ligget helt stille og har kun nået to træninger under nedlukningen.

Det skyldes, at træner Thomas Emanuel blev testet positiv for corona. Han har derfor været i karantæne, og klubben skulle have testet spillere og trænere.

Heldigvis var der ikke flere positive, og Thomas Emanuel er tilbage efter karantæne og har ikke haft symptomer.

Thomas Emanuel håber meget, at sæsonen kommer i gang igen hurtigst muligt.

- Det der med lige at gå ind at spille efter en lang pause, det kan godt være svært, men nu må vi se. Jeg håber da, at folk har holdt sig i form med selvtræning, siger Thomas Emanuel

arrow Slut med håndbold for i år
20. november 2020 kl. 15:26 Opdateret: kl. 15:26
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?