15. august 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lindsted spillede med Pelé, Caine og Stallone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lindsted spillede med Pelé, Caine og Stallone
Opdateret 06. februar 2017 kl. 06:20
Lokalsport Nordvestnyt - 02. februar 2017 kl. 11:10
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er ikke mange danskere, der kan prale af at have spillet på hold sammen med f.eks. fodboldlegenden Pelé og skuespilleren Sylvester Stallone.

Men det kan - hvis det ellers lå til ham - den tidligere Holbæk-topscorer og udenlandsprofessionelle fodboldspiller, Søren Lindsted, godt tillade sig at gøre. I dag fylder Lindsted 60 år.

Tilbage i 1970'erne førte evnerne som målscorer den talentfulde fodboldspiller fra Nykøbing til ikke alene en professionel karriere i Holland og Belgien, men også til medvirken i den amerikanske spillefilm Fangelejrens Helte med den amerikanske originaltitel Escape to Victory eller Victory fra 1981, hvor han spillede Erik Ball, en dansk spiller på et fodboldhold af indsatte i en tysk krigsfangelejr under 2. verdenskrig.

På holdet var flere af tidens største fodboldnavne som Osvaldo Ardiles, Halvor Thoresen, Bobby Moore og navnkundige Pelé, blandet med filmstjerner som Michael Caine, der spillede anføreren og Sylvester Stallone, som stod på mål og havde en række ægte »tv-redninger«.

I 1978 tog den 21-årige Lindsted som den allerførste Tipsbladets nystiftede topscorerpris, som dengang omfattede alle divisioner i danmarksturneringen.

Læs hele portrættet i torsdagens udgave af dagbladet Nordvestnyt.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?