27. september 2021
Mathias Larsen fra Restaurant SuRi-Carl Ras var med til at dominere i Le Tour Revanchen i Struer. Billedet er fra hans etapesejr i Tjekkiet i sidste uge.
Mathias Larsen fra Restaurant SuRi-Carl Ras var med til at dominere i Le Tour Revanchen i Struer. Billedet er fra hans etapesejr i Tjekkiet i sidste uge.
Foto: Jaroslav Svoboda
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Larsen udfordrede Asgren og Kragh

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Larsen udfordrede Asgren og Kragh
Lokalsport Nordvestnyt - 05. august 2021 kl. 14:41
Af Anders Vestergaard

I sidste uge vandt han en etape, kørte i den gule førertrøje og blev samlet nummer ni i et tjekkisk etapeløb, og igen onsdag aften viste Mathias Larsen fra det Holbæk-baserede Restaurant SuRi-Carl Ras, at han er godt kørende og i god form op til det snarlige PostNord Danmark Rundt.

I gadeløbet Le Tour Revanchen i Struer var 50 ryttere til start, og mellem dem fem af de danske World Tour-ryttere - Jakob Fuglsang, Michael Valgren, Søren Kragh Andersen, Jonas Vingegaard og Kasper Asgreen - der var med i Tour de France.

Kasper Asgren tog sig af sejren i det lille gadeløb, som bestod af en times kørsel og fem afsluttende omgange på en 1,8 kilometer lang rundstrækning i Struers gader.

Restaurant SuRi-Carl Ras havde fem ryttere med fra start, blandt dem Sebastian Nielsen, som ikke kom med, da feltet blev splittet, og Rasmus Hestbæk, som styrtede og efter løbet måtte en tur på Struer Sygehus.

Til gengæld var Mathias Larsen med til at præge løbet og udfordrede ikke mindst Kasper Asgren og Søren Kragh Andersen, der satte hårdt tempo fra start og hurtigt fik reduceret feltet til omkring 25 ryttere.

Marhias Larsen sad med helt fremme og var i udbrud to gange, men formåede ikke at skabe et forspring på mere end cirka 10 sekunder.

Efter 20 minutter begyndte andre ryttere at stikke af lidt på skift. Blandt dem Tour de France-toeren Jonas Vingegaard og Jakob Fuglsang, som begge dog hurtigt opgav ikke mindst på grund af hårdt føringsarbejde fra Restaurant Suri-Carl Ras-holdet.

I slutningen af løbet fik Mathias Larsen slået et lille hul igen, men så trådte Søren Kragh Andersen og Kasper Asgren på gaspedalen og fik reduceret frontgruppen til cirka 15 mand, der til sidst spurtede om sejren. Og her var Kasper Asgren helt suveræn.

- Mathias lå alene fremme i udbrud et par gange. Det var et sats, og han burde måske nok have ladet sig hente i stedet for at brænde et par tændstikker af. Men han viste sig at være en af de stærkeste sammen med Kasper Asgren og Søren Kragh Andersen, så nu sker der noget. Han viste, at han er godt kørende, sagde teammanager hos Restaurant SuRi-Carl Ras, Henrik Egholm, efter løbet i Struer.

Stemmer du til kommunalvalget i år?