27. maj 2020
Hørve. Håndbold. Lammefjorden-Himmelev. Mads Vandborg. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Hørve. Håndbold. Lammefjorden-Himmelev. Mads Vandborg. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lammefjorden og Himmelev delte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lammefjorden og Himmelev delte
Lokalsport Nordvestnyt - 06. oktober 2019 kl. 17:45
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den tidligere træner for Lammefjordens håndboldmænd, John »Donner« Hansen, var søndag tilbage i Vallekilde-Hørve Kultur- Fritidscenter - denne gang som træner for Himmelevs 3. divisionshold. Han kunne sammen med sit mandskab rejse hjem med et enkelt point, efter at de to hold spillede 25-25.

- Det var en lige kamp, jeg ved ikke rigtig hvem der skal være ked af det. Vi havde flere momenter i anden halvleg, men var der til gengæld ikke i hele første halvleg, sagde Hansen efter det uafgjorte resultat.

Lammefjorden leverede en flot første halvleg og gik til pause med 12-8 på måltavlen. Men i kampens slutfase var værterne bagud med 21-23, og på den baggrund måtte træner Martin Larsen erklære sig tilfreds.

- Jeg synes, at vi skal være skuffet og irriterede på os selv. Vi spillede en flot første halvleg, men med udgangspunkt i 21-23 skal vi være glade for et point, sagde træneren, der gav førsteholdsdebut til målmanden Mathias Olsen.

Nicolai Olsen scorede seks mål, mens både Morten Kristiansen, Emil Broskov Jørgensen og Jannick Frederiksen kom på måltavlen fire gange.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?