30. maj 2020
Holbæk B&I's træner Lars Feist (tv) har karantæne søndag mod Avarta, hvor assistenttræner Christian Holst (th) i stedet får ansvaret.
Holbæk B&I's træner Lars Feist (tv) har karantæne søndag mod Avarta, hvor assistenttræner Christian Holst (th) i stedet får ansvaret.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karantæne til Holbæk-træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karantæne til Holbæk-træner
Lokalsport Nordvestnyt - 01. november 2019 kl. 12:47
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæks træner Lars Feist havde egentlig håbet at slippe med en advarsel, men han har fået en spilledags karantæne af DBU og må derfor ikke være på bænken, når Holbæk søndag tager imod Avarta i 2. division i fodbold.

arrow Læs også: Træner fik rødt for at sparke til bold

Disciplinænerudvalget har mulighed for kun at give en advarsel om karantæne, når en træner er blevet bortvist, og det håbede Lars Feist og Holbæk på.

Lars Feist fik sit andet gule kort sidste weekend for at sparke en bld på banen i kampens overtid. Han har forklaret til DBU, at han troede, at dommeren hvde fløjtet af. Derfor håbede han og klubben at undgå karantæne.

Men fredag kunne fungerende sportschef i HB&I Rasmus Stenild meddele, at disciplinærudvalget har givet Lars Feist en spilledags karantæne.

Det betyder, at han fra en time før kampstart ikke må have kontakt med truppen. Han kan dermed tage plads på tilskuertribunen, hvor han kan siden ved siden af angriberen Rasmus Suhr, som også har karantæne.

arrow Billedserie: Holbæk slog B93 for anden gang i efteråret
26. oktober 2019 kl. 17:24 Opdateret: kl. 17:24
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?