2. juni 2020
Troels Jensen scorede seks mål mod Hvidovre, men kunne ikke forhindre københavnerne i at vinde 24-26 i Jernløsehallen onsdag aften.
Troels Jensen scorede seks mål mod Hvidovre, men kunne ikke forhindre københavnerne i at vinde 24-26 i Jernløsehallen onsdag aften.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jernløse tabte tredje kamp i streg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jernløse tabte tredje kamp i streg
Lokalsport Nordvestnyt - 02. oktober 2019 kl. 22:52
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Resultaterne har ikke været med Jernløse i starten af sæsonen i mændenes 3. division i håndbold.

Onsdag skulle holdet forsøge at hente sæsonens første point efter to nederlag i de to første kampe. Og selv om holdet fulgte oprykningsfavoritterne Hvidovre til dørs, så endte det med et nederlag på 24-26 efter 14-14 ved pausen.

I kampens indledning var det Jernløse, der var foran. Men fra 5-5 efter ni minutter var det med Hvidovre i front. Adskillige gange med to mål, og enkelte gange med tre. Men Jernløse kom gang på gang op på uafgjort igen.

Efter 14-14 ved pausen tog Hvidovre igen føringen. Men igen kom Jernløse op på uafgjort flere gange. Men efter 21-21 med et lille kvarter tilbage var det slut.

Rasmus Veje havde udlignet til 21-21, men to minutter efter fik han en udvisning, og i overtal kom Hvidovre i front med et enkelt mål. Faktisk gik der seks et halvt minut uden Jernløse-scoring, inden Frederik Samuelsen reducerede til 22-24 med syv minutter tilbage.

Hvidovre var stadig foran, men det lå i luften, at Jernløse kunne nå en sidste udligning. Tre minutter før tid reddede Jernløses Rasmus Andersen et straffekast ved stillingen 23-25, og minuttet efter reducerede Rasmus Veje til 24-25.

I sidste minut fik Hvidovre lov at køre et langt angreb. Dommerne havde markeret for passivt spil, da Hvidovre fik et frikast, og der blev råbt, at de kun havde en aflevering tilbage. Men det var nok til, at Marc Feldskou kunne smide bolden i nettet til slutresultatet 24-26 med 27 sekunder tilbage af kampen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?