20. januar 2021
Det holdt lidt hårdt, men Holbæk vandt nøglekampen i nedrykningsspillet over Vejgaard med 3-2 lørdag eftermiddag i Holbæk Sportsby. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Det holdt lidt hårdt, men Holbæk vandt nøglekampen i nedrykningsspillet over Vejgaard med 3-2 lørdag eftermiddag i Holbæk Sportsby. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Illum bag vital Holbæk-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Illum bag vital Holbæk-sejr
Lokalsport Nordvestnyt - 20. juni 2020 kl. 17:53
Af Anders Vestergaard

For nogle dage siden skrev han under på en kort aftale for at være med til at hjælpe Holbæk helskindet gennem nedrykningsspillet i 2. division.

Og lørdag eftermiddag tog 28-årige Jeppe Illum sin opgave meget bogstaveligt, da han 10 minutter før tid scorede sejrsmålet til 3-2 i Holbæks hjemmekamp mod nordjyske Vejgaard i den anden kamp i nedrykningsspillet.

Offensiv-spilleren Illum, der har superligaerfaring fra Silkeborg og Vendsyssel kom på banen i Holbæk Sportsby efter en times spil, og 20 minutter senere steg han til vejrs og pandede ligeledes indskiftede Victor Sørensens flotte indlæg i mål uden chence for den ellers dygtige nordjyske målmand.

Med den vitale sejr skabte Holbæk en afstand på otte point ned til de to nedrykningspladser, som Vejgaard og Ringkøbing stadigvæk optager. Og dermed skal temmelig meget gå galt i de resterende fire kampe i nedrykningsspillet, hvis ikke holbækkkerne snupper en ny sæson i 2. division.

Selv om Vejgaard er bundhold i nedrykningsspillet, spillede nordjyderne en god gang fodbold, og Holbæk skulle løbe meget og bruge lidt held til at få sejren i hus.

Allerede efter bare tre minutter kunne Mads Bobjerg Larsen lidt heldigt bringe Holbæk foran, da han vippede et lidt tilfældigt indlæg i mål.

Rullestarten kastede måske lidt mere spil af sig, men uden at holbækkerne blev rigtig farlige.

Det var til gengæld Vejgaard få minutter før pausen, da umarkerede Martin Sloth-Kristensen headede udligningen til 1-1 ind.

I den silende regn var det Vejgaard, der pressede fra anden halvlegs start og fik valuta for pengene, da Daniel Olsen gik solo og udplacerede Frederik Hansen i Holbæk-målet til 1-2.

Næsten ud af ingenting kom Holbæk dog tilbage 10 minutter senere, da Malte Sjørslev heldigt fik udlignet på et oplæg fra Jeppe Illum.

Det gav til gengæld Holbæk momentum - og ny energi, og efter en række gode angreb var det så, at debutant Jeppe Illum brugte hovedet.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?