7. december 2019
Debuterende cheftræner Lars Feist og Holbæk er klar til søndagens sæsonpremiere i 2. division mod Brønshøj i Holbæk Sportsby. Foto: Anders Vestergaard
Debuterende cheftræner Lars Feist og Holbæk er klar til søndagens sæsonpremiere i 2. division mod Brønshøj i Holbæk Sportsby. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ilddåb mod erfarne Brønshøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ilddåb mod erfarne Brønshøj
Lokalsport Nordvestnyt - 03. august 2019 kl. 15:46
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerede i sæsonpremieren i 2. division får Holbæks oprykkere kam til håret, når »hvepsene« fra Brønshøj søndag kommer på besøg på holbækkernes nye hjemmebane i Holbæk Sportsby.

arrow Læs også: Tilfredshed hele vejen rundt

Men selv om første sæson-menu ligner skrap kost, glæder oprykkerne sig til at komme i gang efter den turbulente afslutning på sidste sæson - og den relativt korte sommerforberedelse.

- Det er en kamp hele klubben har ventet på. Det bliver nok noget af en ilddåb, men det bliver også sjovt mod traditionsklubben Brønshøj, der på forhånd ligner et af topholdene i grundspillet, forudser Holbæks debuterende cheftræner Lars Feist, der glæder sig til at få nogle svar på, hvor holbækkerne formmæssigt står.

Træneren kender Brønshøj som et hold, der spillemæssigt ligner Holbæk med højt pres og meget boldbesiddelse. En spillefacon, som Holbæk i sidste sæson havde god succes med.

- Vi var vant til at have bolden meget og presse højt. Det var vi bedst af alle til i danmarksserien, men det er vi nok ikke i 2. division. Så vi har i forberedelserne haft fokus på defensiven for at kunne lægge en anden preslinje. Selvfølgelig skal vi fortsætte med det høje pres og forsøge at styre spillet, men det bliver sværere nu, og Brønshøj kommer nok meget aggressivt, så vi skal ikke være jubel-idioter, smiler Lars Feist, der kalder Brønshøj et meget erfarent hold med en række »fine« navne, der for de flestes vedkommende har spillet på de øverste hylder i dansk fodbold.

Holbæks cheftræner har i store træk navnene klar i forhold til sæsonens første start-11'er, men han og debuterende assistenttræner Christian Holst venter til lørdagens afsluttende træning med at få den sidste brik på plads.

Holbæk stiller med følgende trup: Mikkel Kvist, Magnus Christoffersen, Kristian Paris, Gustav Gjøg (debutant), Emil Bjørn, Mikkel Adamsen, Christian Olsen (debutant), Mathias Larsen, Fredinand Bangsgaard, Simon Engberg, Mads Bobjerg Larsen, Lasse Frendrup, Nikolaj Frandsen, Sebastian Johansen, Jonas Bengtsson, Rasmus Suhr Petersen, Malte Sjørslev og Mikkel Jensen.

arrow På tavlen i første forsøg
04. august 2019 kl. 16:43 Opdateret: kl. 16:43
arrow Spillernes opbakning var afgørende
04. august 2019 kl. 11:11 Opdateret: kl. 11:11
arrow Klart sæsonmål for Holbæk: Overlevelse
03. august 2019 kl. 09:03 Opdateret: kl. 16:03