13. juli 2020
Håndbold. 3. division. Holbæk/Jernløse-AG Håndbold.Julie Packert.  Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Håndbold. 3. division. Holbæk/Jernløse-AG Håndbold.Julie Packert. Foto: Mie Neel
Foto: Foto:Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk/Jernløse vandt på ny hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk/Jernløse vandt på ny hjemmebane
Opdateret 20. oktober 2019 kl. 17:05
Lokalsport Nordvestnyt - 20. oktober 2019 kl. 13:59
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk/Jernløses håndboldkvinder tog sig af begge point, da 3. divisionsholdet søndag for første gang optrådte i Multihallen i Holbæk Sportsby. Gæsterne fra AG Håndbold blev besejret med 21-6 på en dag, hvor der for første gang var divisionsbold i både håndbold og fodbold i sportsbyen.

Holbæk/Jernløse og AG fulgtes pænt ad i første halvleg, selv om AG var i front i de første 25 minutter. Men hjemmeholdet gik til pause med stillingen 8-7 på måltavlen, og i begyndelsen af anden halvleg gik det stærkt.

Hårdtskydende Christa la Cour Kristensen lavede tre mål på tre minutter og Holbæk/Jernløse fik derefter sikret sig en femmålsføring midt i anden halvleg. Den holdt hele vejen hjem over målstregen og den første sejr på den nye hjemmebane var en realitet.

- En forfærdelig første halvleg, med kaste- og gribefejl, basisting der ikke var på plads. Men i anden halvleg fik vi lukket af i forsvaret, som er det jeg har mest fokus på. Godt kæmpet i anden halvleg, første halvleg skal bare slettes, lød det fra Holbæk/Jernløse-træner Jano Wad.

Christa la Cour lavede fem mål for Holbæk/Jernløse. Det samme gjorde Eva Roer Nielsen - to af hendes mål var på straffekast.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?