31. juli 2021
Dalum udlignede til 2-2 i kampens tillægstid - direkte på hjørnespark. Foto: Robert Hierath
Dalum udlignede til 2-2 i kampens tillægstid - direkte på hjørnespark. Foto: Robert Hierath
Foto: ROBERT HIETATH
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-træner: Vi kan lige så godt sparke den ind selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Holbæk-træner: Vi kan lige så godt sparke den ind selv
Lokalsport Nordvestnyt - 13. september 2020 kl. 16:49
Af Brian Jensen

Selv om Holbæk lørdag hentede sæsonens første point i 2. division med 2-2 på udebane mod Dalum, så var det en flok slukørede og desillusionerede spillere der gik ind i omklædningsrummet efter sidste fløjt. For holbækkerne tabte i kampens sidste sekunder to point på gulvet - på ualmindelig skuffende facon.

arrow Læs også: Holbæk smed sejren på gulvet

Dybt inde i dommer Paw Johansens tillægstid - mere end tre et halvt minut - fik hjemmeholdet et hjørnespark. Dalums Frederik Humlegaard sendte bolden fladt mod forreste stolpe, hvor den indskiftede Holbæk-angriber Victor Koch Hansen enten troede at bolden ville gå i sidenettet - eller misforstod råbet fra målmanden Frederik Hansen. Angriberen lod bolden passere og målvogteren kæmpede forgæves for at holde den skruede bold ude af målet.

Det var i realiteten kampens sidste aktion. Og efter en Holbæk-føring på 2-0 og en pausestilling på 1-2 lignede Holbæk-spillerne efter slutfløjtet et slagent mandskab, mens Dalum-spillerne fejrede udligningen som sejr.

- Når det har stået 2-1 i så lang tid, så tager vi gerne det ene point. Det ender nærmest med at blive en sejr, sagde den 20-årige tidligere Holbæk-spiller Jonathan Kjær, der stammer fra Sasserup og nu tørner ud for Dalum.

Jensen og Sjørslev igen

Holbæk stillede op uden nytilgangene Tarik Mourhrib og Raul da Silva i startformationen, hvor Victor Sørensen fik chancen fra start på højrekanten. Han lagde allerede efter 25 sekunder op til gæsternes første afslutning, ved Jeppe Illum, og frem til føringsmålet efter en halv time kom gæsterne frem til en række gode muligheder.

Mikkel Jensen erobrede en tilbagelægning til en forsvarer og scorede alene med hjemmeholdets målmand, og få minutter senere fandt forsvareren Triston Hall med en fremragende bold i dybden Victor Sørensen, der spillede bolden videre til Malte Sjørslev, der øgede til 2-0. Det var de samme to målscorere, der sikrede Holbæk en 2-0 sejr i juni.

Dalum fik dog reduceret kort efter, da Frederik Humlegaard - der havde scoret Dalums to mål i de to første kampe - blev spillet fri foran Holbæk-målet. Og næsten i samme øjeblik dommeren fløjtede for sidste gang i første halvleg, trak mørke skyer ind over stadion og regnen begyndte at sile ned. Det satte en gevaldig dæmper på antallet af målchancer i anden halvleg.

Gløder under trænersædet

De sidste 45 minutter bød på afslutninger i begge ender, men først i slutfasen blev chancerne store. Dalum-forsvareren Jakob Elkjær Mikkelsen, banens højeste, havde et par nærgående hovedstødsforsøg, inden opgøret gik ind i dommerens tillægstid.

Med det ene point slap Holbæk væk fra sidstepladsen i tabellen og træner Lars Feist fik hældt lidt vand på gløderne under trænersædet. Han måtte dog sammen med spillerne ærgre sig over den sene udligning.

- Vi forærer igen to mål væk, vi kan lige så godt sparke den ind selv. Det er nærmest selvmål. Ingen er mere ærgerlige end spillerne selv, sagde Feist, der alligevel havde ros til spillerne.

- I første halvleg spillede vi godt og gjorde de ting vi havde aftalt - og lavede to klassemål. I anden halvleg var det lidt mere fight, der er noget mentalt i at de havde alt at vinde og vi var bange for at lave fejl. Vi havde to gode muligheder for at gøre det til 3-1. Jeg har rost spillerne for en god spillemæssig første halvleg og en anden halvleg med fight og attitude. Jeg synes jeg kan kende holdet igen. Den er tung i dag, men nuanceret set må jeg rose spillerne, lød det fra Holbæk-træneren.

arrow Holbæk på jagt efter succesoplevelse i Dalum
12. september 2020 kl. 06:33 Opdateret: kl. 13:30
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?