19. januar 2021
Holbæk-jubel, da holdet vandt i efterårets sidste kamp i 2. division. Holbæks optakt til forårssæsonen er skubbet for at undgå coronasmitte. Foto: Mie Neel
Holbæk-jubel, da holdet vandt i efterårets sidste kamp i 2. division. Holbæks optakt til forårssæsonen er skubbet for at undgå coronasmitte. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-start skubbet af corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-start skubbet af corona
Lokalsport Nordvestnyt - 06. januar 2021 kl. 11:01
Af Christian Dahl

Egentlig skulle Holbæk have startet træningen tirsdag.

arrow Læs også: Her vil Holbæk forstærke sig

Men som en ekstra sikkerhedsforanstaltning i forhold til coronasmitten har holdet udskudt starten på træningen frem mod foråret i 2. division i fodbold til lørdag klokken 12.

- Det er ikke helt, hvad cheftræneren ønsker sig, konstaterer cheftræner Lars Feist.

Med træningsstarten lørdag den 9. januar overholder klubben næsten opfordringen fra Divisionsforeningen til først starte træning den 10. januar.

Håbet er, at man den 10. januar er kommet på så god afstand af jul og nytår, så eventuel corona-smitte fra de begivenheder vil være opdaget, inden spillerne samles.

- Det vil være forfærdeligt, hvis vi trænede tirsdag, og så kom der en fredag og sagde, at han var testet positiv. Så skulle al træning suspenderes, alle skulle testes, og der skulle ske en hel masse, siger Lars Feist.

Som divisionshold er Holbæk undtaget for de restriktioner, der ellers gælder i Danmark. Derfor må Holbæks hold i 2. division som det eneste hold i Nordvestsjælland træne samlet.

Holdet er dog ikke helt upåvirket af restriktionerne. For eksempel er Holbæk Sportsby lukket, så spillerne skal møde omklædt og kan først komme i bad, når de er komet hjem.

På trænerfronten har Holbæk sagt farvel til to trænere i forhold til efteråret.

Den fysiske træner Aske Lundsgaard er taget til FC Nordsjælland, og first team coach Morten Rutkjær har valgt at stoppe for at koncentrere sig om jobbet som grønlandsk landstræner.

- Aske Lundsgaards opgaver overgår til mig. Vi leder efter en erstatning for Morten Rutkjær, men der kommer ikke en erstatning for Aske Lundsgaard, siger Lars Feist.

Holbæks nyansatte sportschef Klaes Egel Rasmussen har tidligere fortalt, at klubben regner med, at erstatningen for Morten Rutkjær kommer til at få en mere traditionel rolle som assistenttræner.

arrow Rutkjær er stoppet i Holbæk
03. januar 2021 kl. 11:12 Opdateret: kl. 22:34
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?