26. oktober 2020
Holbæks forsvarsspiller Jonas Hansen har netop scoret til 2-0 kort før pausen i onsdagens kamp mod Hvalsø. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Holbæks forsvarsspiller Jonas Hansen har netop scoret til 2-0 kort før pausen i onsdagens kamp mod Hvalsø. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-sejr kortvarigt i fare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-sejr kortvarigt i fare
Lokalsport Nordvestnyt - 30. september 2020 kl. 22:34
Af Anders Vestergaard

Med den sjette sejr af syv mulige forsvarede Holbæks andethold i fodboldens serie 1 sin forholdsvis suveræne topposition, da midterholdet fra Hvalsø onsdag aften blev slået med 3-2 på hjemmebane i Holbæk Sportsby.

Holbæks unge og talentfulde mandskab havde overordnet set godt styr på gæsterne, men var i perioder en smule rystet, og i den lidt hektiske slutfase kom den forventede sejr en smule i fare, da Hvalsø ganske fortjent fik reduceret til 3-2 i kampens overtid.

På atletikstadions græsbane i sportsbyen trykkede hjemmeholdet energisk på fra start, styrede spillet, men kom ikke til de store muligheder.

Hvalsø sloges godt for at forsvare nullet og havde tilmed fine kontraløb, der med lidt held kunne have kastet en scoring af sig.

Men i stedet var det holbækkerne, der sidst i halvlegen knockoutede Hvalsø med to scoringer i løbet af et minut. Begge mål scoret af forsvarsspilleren Jonas Hansen. Først hamrede han riposten fra et Lucas Jensen-forsøg i mål, og ikke længe efter steg han flot til vejrs og pandede et frispark fra højrekanten i nettet.

Hvalsø fik dog hurtigt mod og kampgejst tilbage med Benjamin Mortensens reducering til 1-2 i starten af anden halvleg. Holbæk-keeper Mikkel Kvist greb sikkert et indlæg, men tabte tilsyneladende bolden i landingen, og trods store protester lod dommeren spillet fortsætte, og så kunne Hvalsø bringe ny spænding ind i opgøret.

Men Holbæk havde svaret parat med det samme, da Alexander Stroustrup et par minutter senere afsluttede flot fra distancen og øgede til 3-1.

Hvalsø gav på ingen måde op, og gæsterne fik lidt bedre arbejdsbetingelser, da Holbæks Victor Koch Hansen måtte forlade banen med en advarsel et kvarter før tid.

I undertal kom kolbækkerne under et vist pres, men modstod det delvist og kunne til sidst trække sig tilbage med alle tre point.

Holbæk, der er fem point foran Herfølge på andenpladsen, spiller næste gang på udebane mod Benløse fra den lidt tungere ende af tabellen lørdag den 10. oktober.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?