9. maj 2021
Holbæks 2. divisionshold står lørdag igen over for klassisk jyske dyder, når Holstebro kommer på besøg. Foto: Kenn Thomsen
Holbæks 2. divisionshold står lørdag igen over for klassisk jyske dyder, når Holstebro kommer på besøg. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk møder bundhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk møder bundhold
Lokalsport Nordvestnyt - 30. oktober 2020 kl. 11:50
Af Brian Jensen

Der er bundopgør på plakaten, når Holbæk lørdag spiller årets næstsidste hjemmebanekamp i 2. division vest. Gæsterne er bundproppen Holstebro, der med en sejr i Holbæk Sportsby faktisk kan overlade sidstepladsen til Holbæk - altså forudsat at Næsby og SfB Oure FA vinder deres lørdagskampe.

Holbæk og Holstebro har ikke mødt hinanden i 15 år, og lørdagens værter bør have gode muligheder for at hente en sejr. De jyske gæster har tabt samtlige udebanekampe i denne sæson, og mens Holbæk blot har hentet tre ud af 12 mulige point på hjemmebanen, så er det nok til at gøre holbækkerne til favoritter.

- Det er en kamp, hvor vi på papiret er favoritter, vi ligger højere og Holstebro er oprykkere. Omvendt er rækken så tæt, så det kan vi ikke bruge til så meget. Det bliver en tæt kamp, Holstebro spillede uafgjort mod Jammerbugt, men jeg ved ikke, hvor meget jeg lægger i at de har tabt deres udebanekampe, siger Holbæk-træner Lars Feist.

Holbæk tabte i sidste runde med 0-4 til topholdet FC Jammerbugt og ligger i øjeblikket på 11. pladsen, tre point foran Holstebro.

- Der er tre point ned til dem og fire point til syvendepladsen. Man kan vende det om, dem der bedst kan tåle at tabe er Holbæk, for ellers vil Holstebro være seks point efter. Men jeg tænker ikke sådan, vi skal ud og have tre point, erklærer Holbæk-træneren.

Synger den samme sang
Feist peger på Holstebros Jeppe Mehl som en vigtig spiller for gæsterne, der genremæssigt ikke skiller sig voldsomt ud fra mange af de øvrige modstandere i rækken. Træneren ser i hvert fald ligheder i de jyske modstandere.

- Jeppe Mehl er en vigtig mand for dem. Han er oppe i årene, men ved hvilke krav man skal stille til hinanden. Men jeg kan synge den samme sang, jeg synes at vi møder det samme hold hele tiden. Det er de samme dyder de lever på, de klassisk jyske. Det håndterede vi godt mod Aarhus Fremad og til dels også mod Sydvest, lyder det fra Feist, der forventer benhård arbejdsindsats fra gæsternes side.

- De gør tingene hele vejen, og hvis de ikke lige er i position, så sprinter de. Når vi rammer vores niveau, som mod Aarhus Fremad, så spiller vi bedre, vurderer han.

Den portugisiske midterforsvarer Raul da Silva er spilleklar efter sin knæskade, men er ud fra en sportslig vurdering ikke indlemmet i Holbæk-truppen.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?