20. september 2020
Fodbold. 2. division. Holbæk-Frem. Sebastian Johansen. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Fodbold. 2. division. Holbæk-Frem. Sebastian Johansen. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk måtte bøje sig på hjemmebanen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk måtte bøje sig på hjemmebanen
Opdateret 15. september 2019 kl. 16:00
Lokalsport Nordvestnyt - 15. september 2019 kl. 15:56
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæks 2. divisionsspillere i fodbold måtte søndag for første gang gå fra den nye hjemmebane SuRi Park i Holbæk Sportsby som tabere, da Frem rejste hjem med en sejr på 2-1 - hvis man ser bort fra pokalnederlaget til 1. divisionsklubben Nykøbing FC i august. Holbæk fik mod Frem udlignet langt inde i anden halvleg, blot for at se gæsterne tage føringen tilbage få minutter senere.

arrow Læs også: Fysisk træner sprang ud som spiller

Efter en jævnbyrdig og chancefattig første halvleg tog Frem sig af pauseføringen, efter at Tonni Adamsen bragte Valby-klubben foran efter en halv times spil. Mod anden halvlegs slutning voksede Holbæk-presset, uden at der var tale om farlige målchancer. Netop indskiftede Jonas Bengtsson sørgede for udligningen på Mads Bobjerg Larsens oplæg, da der manglede otte minutter af opgøret. Men tre minutter senere kastede Frem-angriberen Tonni Adamsen sig ned i feltet og fik kuret bolden ind i Holbæk-målet til ny Frem-føring. Og denne gang fik værterne ikke svaret igen, og måtte altså konstatere, at det første hjemmebane-nederlag i de nye rammer var en realitet.

- En lortekamp. Vi var dårlige og under niveau med bolden. Vi lavede uhyggelig mange fejl med bolden, sukkede Holbæk-træner Lars Feist.

Holbæk gav i opgøret debut til holdets fysiske træner, Aske Lundsgaard, der på grund af skader spillede hele kampen i midterforsvaret. Og for første gang efter tilbagekomsten var brasilianske Gilberto Macena i startformationen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?