26. oktober 2020
Badminton. 2. division. Holbæk-Skovshoved. Mathilde Gam, Benedicte Sillassen. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Badminton. 2. division. Holbæk-Skovshoved. Mathilde Gam, Benedicte Sillassen. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk fik badmintonsejr nummer to

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk fik badmintonsejr nummer to
Lokalsport Nordvestnyt - 20. september 2020 kl. 17:18
Af Brian Jensen

Holbæks 2. divisionshold slog sig til sæsonens anden sejr og den første på hjemmebane, da Skovshoved lørdag blev besejret med 8-5 - samme cifre som holbækkerne vandt over Solrød Strand med i sæsonåbningen.

Fra stillingen 3-3 tog Holbæk føringen med Kasper Sandals og Magnus Toftegaards sejre i henholdsvis anden- og tredje herresingle. Holbæk og Skovshoved snuppede en damedouble hver, og så var stillingen 6-4 inden de tre afgørende herredoubler. Her blev en tæt første herredouble, med Kasper Sandal og Nikolaj Andersen afgjort sidst, og sejren på 17-21, 22-20, 21-19 udløste sejren på 8-5 - og pointfordelingen 11-5 i holdkampen.

U17-danmarksmesteren i damesingle, Benedicte Sillassen og den jævnaldrende Mathilde Gam vandt begge deres single-kampe og deres damedouble-opgør.

- Vi er super, superglade og trænerne er stolte. Det var virkelig en holdpræstation og vi havde gerne solgt den på forhånd for en sejr på 8-5, lyder det fra spillende træner Thomas Laybourn.

En anden spillende træner, Peter Mørk, valgte at sidde over for at give plads til ungdommen, og det gav førsteholdsdebut til Lasse Sandal, der tabte anden mixeddouble med Katja Elm Jensen og også tabte anden herredouble med Magnus Toftegaard.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?