15. juli 2020
Basketball. 1. division. Holbæk-Stenhus - Næstved. Mo Berchie. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Basketball. 1. division. Holbæk-Stenhus - Næstved. Mo Berchie. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-Stenhus tog begge point mod bundhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-Stenhus tog begge point mod bundhold
Lokalsport Nordvestnyt - 06. december 2018 kl. 10:36
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om Næstveds 1. divisionsmandskab tæller tre-fire spillere, der til daglig træner med klubbens Basketliga-hold, så var sydsjællænderne ingen opgave for Holbæk-Stenhus i onsdagens opgør i Bjergmarkshallen. Værterne sejrede ganske overbevisende med de klare cifre 89-62 - efter en føring på 43-30 i pausen.

Hjemmeholdet kom hurtigt ud af startblokken og viste i kampens første minutter, hvor de to point ville havne. Med tidlige føringer på 5-0 og 13-4 blev Næstved sat under pres og gæsterne savnede modsvar. Første periode vandt Holbæk-Stenhus med 17-7 og fornemmede sikkert, at sejren ville komme i hus selv med 90 procents indsats. Anden periode endte med cifrene 26-23, og det gav pauseføring på 13 point til Holbæk-Stenhus.

- Det var lidt langsomt i starten. Men vi er større end dem, og det tog kun et par minutter, så var alle klar. Fedt at få en sejr efter to nederlag i træk, så den var vigtig for os, sagde islandske Yngvi Oskarsson, der er i Danmark på tredje sæson - den anden som elev på Stenhus Basketball College.

- Jeg er stolt af mit hold, vi har ikke været vant til at holde lange føringer, og det synes jeg vi klarede godt, lød det fra Oskarsson, der med Island tidligere har vundet det nordiske mesterskab for U18.

Tomas Janusauskas blev med 24 point topscorer for Holbæk-Stenhus, mens både Yngvi Oscarsson og amerikanske Mo Berchie også nåede over 20 point - henholdsvis 22 og 21 point.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?