30. maj 2020
Morten Frendrup , med nummer 8, har forlænget aftalen med Brøndby, så den gælder de næste tre år.  Foto: Jens Wollesen
Morten Frendrup , med nummer 8, har forlænget aftalen med Brøndby, så den gælder de næste tre år. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frendrup forlænger med Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frendrup forlænger med Brøndby
Opdateret 12. januar 2020 kl. 17:46
Lokalsport Nordvestnyt - 12. januar 2020 kl. 15:00
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Morten Frendrup har sat sin signatur på en ny aftale med superligaklubben Brøndby IF. Den 18-årige tidligere Tuse- og Holbæk-spiller er i gang med sin femte sæson i Brøndby, og han fik i slutningen af 2019 masser af spilletid på klubbens førstehold - og blev af klubbens fans kåret som månedens spiller i november.

Det har fået Brøndby til at forlænge kontrakten med midtbanespilleren til sommeren 2023. Den forrige treårige kontrakt gjaldt til 2021.

- Jeg er rigtig glad for at være i Brøndby IF, så det var ikke så svært at blive enig med klubben om en forlængelse. I efteråret fik jeg masser af spilletid, og det er fedt at spille et sted, hvor træneren tør bruge og stole på unge de spillere. Jeg glæder mig til at fortsætte den udvikling, og så er det da fedt at vide, man er en del af fremtiden på holdet og i klubben, udtaler Frendrup til klubbens hjemmeside.

Kontraktforlængelsen med Frendrup, der også er en del af det danske U19-landshold, glæder også Brøndbys sportschef, Carsten V. Jensen. Frendrup spillede i efteråret 11 superligakampe.

- Først og fremmest har Morten gjort det godt, når han har fået chancen, og han er nu en spiller, der til hver kamp bringer sig selv i spil til startopstillingen. Hans tilgang til det at være professionel fodboldspiller kan man ikke sætte en finger på. Han klør på hver eneste dag, og med den indstilling kommer man langt, understreger sportschefen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?