30. juli 2021
Fodbold. Holbæk.Marc Thevis. Foto: Kirsten Ellebæk
gallery icon

Se billedserie

Fodbold. Holbæk.Marc Thevis. Foto: Kirsten Ellebæk
Foto: kirsten@fo2graf1.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første arbejdsdag for ny cheftræner i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første arbejdsdag for ny cheftræner i Holbæk
Lokalsport Nordvestnyt - 13. juli 2021 kl. 10:42
Af Brian Jensen

Holbæks nye cheftræner, Marc Thevis, havde mandag første arbejdsdag i klubben, der skal til at ruste sig til en sæson i danmarksserien. 15 spillere var mødt op til sæsonens første træningspas, der rent undtagelsesvis foregik på stadion i Holbæk Sportsby.

Her fik Holbæk-spillerne så det første indtryk af Thevis, der umiddelbart alder til at have stemmebåndet i orden. I hvert fald gjaldede både kommandoer, ris og ros ud over grønsværen, hvor spillerne svedte i sommervarmen.

En række af holdets profiler er i forhold til sidste sæson væk. Men Thevis kan dog råde over en række spillere, der kommer med erfaring fra sidste sæson i 2. division. Det gælder blandt andre målmand Mikkel Kvist, Malte Sjørslev, Mikkel Jensen, Victor Sørensen, Frederik Nymark, Christian Olsen og Jeppe Illum. Derudover var en række yngre spillere med under træningen, spillere som Victor Krogsholt, Alexander Stroustrup, Lukas Dahl og Simon Bergstrøm.

En enkelt spiller meldte sig til prøvetræning - uden at være helt ny i klubben. 21-årige Hamed Rahim har spillet i Holbæk fra U12 til U15, inden han skiftede til U15 og en smule U17-fodbold i AB. Senere skiftede Rahim til FC København, hvor han var med til at vinde U17-iigaen.

- Jeg stoppede med at spille fodbold efter U17, så jeg har faktisk ikke rørt en bold i tre-fire år, siger Hamid Rahim, der også skal være assistenttræner for U14.

Ny assistenttræner

Marc Thevis oplyser, at der under mandagens træning manglede fem-seks spillere, der i øjeblikket er på ferie eller er skadet. Angriberen Marcus Stoltenberg er i isolation efter ferie i Italien, og også Emil Bjørn og målmanden Magnus Pettersen var fraværende.

- Og der bliver arbejdet på et par stykker i kulissen, afslører 40-årige Thevis, der også må vente en uges tid på en assistenttræner.

Ny assistenttræner bliver Metin Celik, der har spillet over 250 2. divisionskampe og 12 i 1. division. Han har været træner siden 2013 og har blandt andet været træner for Frems U19 og U21-hold, U19-træner i Hvidovre og FC Roskilde og senest cheftræner for Prespa Birlik i Sverige.

Holbæk har desuden rækken af træningskampe klar. Lørdag den 17. juli møder holbækkerne B1903 på hjemmebane, lørdag den 24. juli tager holdet til Frederikssund, onsdag den 28. juli drager holdet til Slagelse og lørdag den 31. juli kommer HIK på besøg. Onsdag den 4. august gælder det så pokalopgøret mod Næstved og sæsonen i danmarksserien begynder lørdag den 7. august med hjemmebanekamp mod GVI.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?