27. oktober 2020
HF Kalundborgs Marc Andreasen scorede seks mål i sejren over Dianalund/Tersløses andethold. Foto: Peter Andersen
HF Kalundborgs Marc Andreasen scorede seks mål i sejren over Dianalund/Tersløses andethold. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Etmålssejr sender Kalundborg på andenpladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Etmålssejr sender Kalundborg på andenpladsen
Lokalsport Nordvestnyt - 18. oktober 2020 kl. 13:29
Af Brian Jensen

For anden kamp i træk vandt HF Kalundborgs håndboldmænd en hjemmebanekamp i kvalifikationsrækken med et enkelt mål, da resultattavlen lørdag viste 21-20 efter mødet med Dianalund/Tersløses andethold. De to point sender Kalundborg på andenpladsen, dog har holdet spillet en kamp mere end konkurrenterne i toppen.

Kalundborg kunne ikke få slået et afgørende hul i løbet af første halvleg, der sluttede 9-9. Efter pausen fik værterne skabt en tremålsføring ved 17-14, men Dianalund/Tersløse slog tilbage og fik skabt en spændende afslutning. Gæsterne fik med et minut tilbage reduceret til 21-20 og Kalundborg brændte en afslutning med 15 sekunder igen. Kampens sidste angreb endte med et frikast til Dianalund/Tersløse, der ikke fik scoret på det.

- Det er altid tætte kampe mod Dianalund/Tersløse. Marc Andreasen spillede en god kamp og generelt gør vi det godt i forsvaret igen. Det er angrebet der halter, konstaterer HF Kalundborg-træner Brian Jørgensen.

Marc Schneider Andreasen scorede seks mål og Rasmus Voss fem. Kalundborg har nu to udebanekampe på tapetet inden lokalopgøret i begyndelsen af november mod Løve-Høng.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?