23. januar 2021
Eva Roer Nielsen blev Holbæk/Jernløses topscorer med syv mål. Foto: Svend Erik Hansen
gallery icon

Se billedserie

Eva Roer Nielsen blev Holbæk/Jernløses topscorer med syv mål. Foto: Svend Erik Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En rodet Holbæk/Jernløse-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En rodet Holbæk/Jernløse-sejr
Lokalsport Nordvestnyt - 30. november 2019 kl. 20:21
Af Anders Vestergaard

Kønt var det ikke, men der var to gode point at hente i rodebutikken, da Holbæk/Jernløses kvinder i 3. division tog til Frederiksberghallerne i København og slog FIF's tredjehold med 21-25 lørdag eftermiddag.

I en noget tempoforladt og uskøn forestilling præget af mange fejlafleveringere, boldtab og brændte chancer, var det alligevel Holbæk/Jernløse, der fem minutter før tid kunne afgøre kampen, da Kristina Søgaard Jensen scorede til 19-23 og på den måde var med til at sikre Holbæk/Jernløse den tredje sejr i træk.

Med de to nye point holder vestsjællænderne for alvor fast i tredjepladsen med bare to point op til Hvidovre på andenpladsen og fire af slagsen op til Nykøbing F's tophold.

Hjemmeholdet på Frederiksberg praktiserede fra start et meget offensivt forsvarsarbejde, som Holbæk/Jernløse kun momentvis kunne få bugt med.

Tempoet i angrebsspillet var en mangelvare, og så blev spillet rodet og uden sammenhæng.

Men Holbæk/Jernløse var - dette til trods - alligevel foran med fire mål i nogle perioder, men måtte nøjes med en føring på 10-12 ved pausen.

Hjemmeholdet fik udlignet til 14-14 efter fem minutter i anden halvleg, og så blev det et tæt parløb indtil tilbagevendte Susanne Willington med tre kraftfulde mål godt og vel midtvejs i halvlegen, var stærkt medvirkende til, at Holbæk/Jernløse til sidst kunne sikre sig den trods alt fortjente sejr.

Eva Roer Nielsen blev Holbæk/Jernløses topscorer med syv mål

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?