26. oktober 2020
Raklev med blandt andre Rikke Voss og Signe Klarskov, tabte onsdagens sene udekamp mod København Håndboldklub. Foto: Mie Neel
Raklev med blandt andre Rikke Voss og Signe Klarskov, tabte onsdagens sene udekamp mod København Håndboldklub. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En dyr halvleg for Raklev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En dyr halvleg for Raklev
Lokalsport Nordvestnyt - 24. september 2020 kl. 11:36
Af Anders Vestergaard

Med kampstart klokken 20.30 onsdag aften kan man måske godt forstå, at risikoen for at spille langsomt og uinspireret håndbold er nærværende.

Sådan var det i hvert fald ifølge cheftræner Thomas Voss, da Raklevs oprykkere i kvindernes kvalifikationsrække spillede sæsonens første udekamp og tabte med 25-19 til Københavns Håndboldklub.

- Det blev en skidt første halvleg, hvor vi spillede langsomt, ukoncentreret og under niveau, konstaterede træner Voss efter sæsonens anden kamp.

Den første mod Lynge-Broby i Røsnæshallen i søndags var ellers blevet vundet med 23-19, men i onsdagens sene aftenforestilling i Rypark Hallen var heldet i afslutningerne ikke med Raklev-spillerne, der i stedet så stolpeskud blive til et københavnsk kontraløb og scoring.

De nordvestsjællandske gæster var bagud med 14-8 ved pausen men stred sig tilbage i kampen midtvejs i anden halvleg, hvor efterslæbet var nede på tre mål ved 19-16. Men så blev Raklev ramt af et par udvisninger i træk, og i undertals-perioden trak københavnerne afgørende fra.

Med små 10 minutter igen scorede København til 22-16, og så var slaget tabt for Raklevs rutinerede hold.

- Det er da irriterende at tabe på den måde. Vi blev straffet hårdt for vores første halvleg. Men vi må bare op på hesten igen og klø på. Der er flere point derude, sagde træner Thomas Voss.

Mette Prehn blev Raklevs topscorer, da hun scorede på alle holdets otte streaffekast og i alt nåede op på 10 mål.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?