12. juni 2021
Den danske cykel-elite, minus World Tour-holdene, var til start i Odsherred lørdag eftermiddag. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Den danske cykel-elite, minus World Tour-holdene, var til start i Odsherred lørdag eftermiddag. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der var ikke ben til det store

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var ikke ben til det store
Lokalsport Nordvestnyt - 08. maj 2021 kl. 21:36
Af Anders Vestergaard

De var med i de fleste af de udbrudsforsøg, der kortvarigt kom afsted, men i det afgørende var det Holbæk-baserede kontinental-hold Restaurant Suri-Carl Ras ikke repræsenteret, da A-licensløbet Grand Prix Ejner Hessel og Segafredo lørdag eftermiddag blev kørt på en 12 kilometer lang rundstrækning mellem Lumsås og Højby.

Det 120 mand store felt blev undervejs på de ni omgange med et par gode stigninger og sidevinds-stykker, decimeret, og til sidst kom et reduceret felt samlet til mål med Marcus Sander Hansen fra BHS-PL Beton Bornholm som vinder foran Team CO:PLAY Giants Magnus Bak Klaris.

Restaurant Suri-Carl Ras-rytteren Sebastian Nielsen blev nummer 16, mens 38-årige Nils Eigil Bradtberg sluttede som nummer 28.

- Bradtberg er vores alderspræsident og kørte i øvrigt et godt løb, hvor han arbejdede stenhårdt for holdet, sagde Suri-Carl Ras' teammanager Henrik Egholm på vej hjem fra løbet, der havde start og mål ved byskiltet i Lumsås på Stenstrupvej.

Restaurant Suri-Carl Ras stillede med ni ryttere til start, og seks af dem kom med feltet hjem. Også holdets tilbagevendte banelandsholdsrytter Rasmus Lund, der ikke mærkede noget til sin skade.

- Vores akilleshæl er, at vi ikke kan matche de andres antal af soldater. Med kun ni mand mod de større holds 13-14 ryttere er vi selvfølgelig lidt sårbare, men trods resultaterne var det et fint løb for os frem mod de kommende UCI-løb sidst i maj og først i juni, sagde Henrik Egholm.

Næste opgave for kontinentalholdet bliver et A-løb omkring Roskilde Krist Himmelfartsdag.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM