10. april 2021
Frederik Søgaard (ved nettet) og Mads Pieler Kolding i aktion for Team Skælskør i sommer. Først torsdag fik parret endelig taget hul på deres internationale samarbejde, men desværre blev det til et nederlag i tre sæt.
Frederik Søgaard (ved nettet) og Mads Pieler Kolding i aktion for Team Skælskør i sommer. Først torsdag fik parret endelig taget hul på deres internationale samarbejde, men desværre blev det til et nederlag i tre sæt.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debut­nederlag efter ni måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debut­nederlag efter ni måneder
Lokalsport Nordvestnyt - 26. marts 2021 kl. 11:18
Af Claus Rasmussen

Af Claus Rasmussen
I starten af juli sidste år præsenterede Badminton Danmark en række nye doublekonstellationer. En af dem var herredoublen med holbækkeren Mads Pieler Kolding og Frederik Søgaard. I de næsten ni måneder, der er gået siden da, har de to Skælskør-spillere dog ikke deltaget i én eneste turnering.

En langvarig skade hos Frederik Søgaard, aflyste turneringer på grund af corona og for få ranglistepoint har holdt parret ude, og det er kun blevet til et par sæt sammen i Badminton- ligaen.

Her i foråret rejste Søgaard og Kolding forgæves til både Swiss Open og All England i håbet om at komme med på afbud, men begge gange, måtte de rejse hjem igen uden at have spillet.

Ved denne uges Orleans Masters i Frankrig var der dog endelig blevet plads til det »nye« par i lodtrækningen.

Søgaard og Kolding gik videre til 2. runde uden kamp, men torsdag var det endelig tid til at gå på banen.

På den anden side af nettet stod indoneserne Sabar Karyaman Gutama og Moh Reza Pahlevi Ishafani, der kun har spillet én international turnering sammen og derfor blot rangerer som nummer 496 på verdensranglisten.

Indoneserne var dog gode nok til at ødelægge Søgaard og Koldings turnerings- debut.

Danskerne vandt ellers først sæt 21-15, men i resten af kampen var de aldrig foran og tabte både andet og tredje sæt med 21-14.

- Det var desværre ikke den start, vi havde håbet på. Vi spiller et fint første sæt, men derefter spiller vi på deres præmisser, siger en skuffet Frederik Søgaard.

- Det har været en svær og hård optakt, men det er selvfølgelig dejligt at kunne konkurrere igen. Men jeg havde håbet på en anden start.

Hvornår Søgaard og Kolding får lejlighed til at revanchere sig, ved de ikke.

- Vi får svært ved at komme ind i turneringerne, siger Frederik Søgaard, der havde håbet på at få en god portion ranglistepoint med hjem fra Frankrig.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?