16. januar 2021
Holbæks tennismænd spillede lige op med topholdet Virum/Sorgenfri i 1. division indendørs. Her er holdet fotograferet, da det udendørs sikrede sig oprykning. Fra venstre er det Mik Ledvonova, Oliver Frederiksen, Mohammad-Reza Gavanchi, Marcus August Christiansen og Henrik Kirkeskov Nielsen. Foto: Holbæk Tennis & Padel Klub
Holbæks tennismænd spillede lige op med topholdet Virum/Sorgenfri i 1. division indendørs. Her er holdet fotograferet, da det udendørs sikrede sig oprykning. Fra venstre er det Mik Ledvonova, Oliver Frederiksen, Mohammad-Reza Gavanchi, Marcus August Christiansen og Henrik Kirkeskov Nielsen. Foto: Holbæk Tennis & Padel Klub
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De sidste marginaler manglede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De sidste marginaler manglede
Lokalsport Nordvestnyt - 30. november 2020 kl. 13:50
Af Christian Dahl

- Det er ærgerligt, at vi taber. Men at vi tager tog point mod så stærkt et hold er godt.

Sådan siger Holbæks holdkaptajn Mik Ledvonova efter holdet lørdag tabte 4-2 ude til Virum/Sorgenfri.

Hjemmeholdet fører 1. division, mens Holbæks oprykkere kæmper i bunden. Alligevel var Holbæk ganske tæt på at tvinge holdkampen ud i golden match tiebreak.

Holbæk er især stærk i doublerne, og Mik Ledvonova og Oliver Michalik Lind Frederiksen havde reduceret til 3-2 ved at vinde 7-6, 6-2 over Hans Lindenberg Stentoft og Ulrik Laudrup Bølling.

Derefter skulle Marcus August Christiansen og Henrik Kirkeskov Nielsen forsøge at udligne. Men de måtte se sig slået efter match tiebreak. Kampen endte 4-6, 7-5, 10-7 til Frederik Nyamnn Schoop og Muslim Zaurbekov.

- Henrik og Marcus er oppe næsten hele kampen, men til sidst er det marginaler, der gør, at vi taber. Vi spiller en rigtig god holdkamp, siger Mik Ledvonova.

Han havde selv åbnet holdkampen med at vinde førstesinglen over Hans Lindenberg Stentoft 6-2, 6-2, men de øvrige tre singler blev vundet af hjemmeholdet.

Fjerdesinglen endte med de usædvanlige cifre 6-0, 7-5, da Mohammad-Reza Sadeghi Gavanchi tabte til Ulrik Laudrup Bølling. Henrik Kirkeskov Nielsen tabte 6-2, 6-3 til Muslim Zaurbekov, mens Oliver Michalik Lind Frederiksen var tættest på i andensinglen, hvor han tabte 7-6, 6-4.

- Oliver spiller en god single. Han spiller mod en god spiller, og det er en kamp, han tidligere ville have tabt stort. Men han holder hovedet koldt og spiller nogle lange dueller og er velovervejet. Og han spiller også en god double, roser Mik Ledvonova.

Virum/Sorgenfri spillede for få år siden i elitedivision, og Mik Ledvonova er meget tilfreds med Holbæks indsats mod et stærkt hold.

- Vi er med i kampen lige til sidste kamp, siger Mik Ledvonova.

Holbæk endte med at tabe, og holdet har dermed tabt alle fire kampe i sæsonen. Men Holbæk har vundet mindst to kampe i hver holdkamp, og holdet er derfor nummer seks med ni point. Det er et point mere end ATK som nummer syv, der ellers har vundet to af deres fire kampe. Farum er sidst med fem point.

- Der var god tænding i kampen, og vi var med til sidste bold. Det er små ting, der afgør det. Vi skal bare blive ved, så skal vi nok få den sejr, siger Mik Ledvonova.

Der er nu julepause i turneringen. Næste kamp for Holbæk er lørdag den 23. januar, hvor holdet hjemme møder KFUM, der ligger på fjerdepladsen fem point foran Holbæk.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?