21. juni 2021
Holbæk i blå trøjer vandt 4-0 over Amager i den første kamp i U17 Øst 1, som er den højeste sjællandske række.
gallery icon

Se billedserie

Holbæk i blå trøjer vandt 4-0 over Amager i den første kamp i U17 Øst 1, som er den højeste sjællandske række.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Talenter dominerede i premieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Talenter dominerede i premieren
Lokalsport Nordvestnyt - 13. april 2021 kl. 16:20
Af Anders Vestergaard

På forhånd havde træner-teamet relativt store forventninger, og de blev opfyldt til fulde, da Holbæks bedste U17-mandskab i Drenge Øst søndag middag sæson-debuterede med en overbevisende hjemmesejr på 4-0 over AC Amager Academy, der er en del af en elitesatsning mellem Fremad Amager og B1908.

- Vi er meget begejstrede, fordi drengene viste et aggressivt og fremadrettet udtryk, styrede spillet i første halvleg og turde at spille sig ud af et lidt større tryk efter pausen, lød det fra debuterende cheftræner Simon Erboe Rasmussen oven på rullestarten på eget kunstgræs i Holbæk Sportsby.

Før pausen var de unge holbækkere - i årgangene 2004 og 2005 - spilstyrende og generelt dominerende, men chancerne voksede sig ikke helt store nok i starten af opgøret i det fugtige og lunefulde forårsvejr.

Holbæk-AC Amager Academy 4-0 (1-0)
  • 25. minut 1-0: Mikkel Madsen
  • 55, minut 2-0: Frederik Læssøe
  • 65. minut 3-0: Mikkel Madsen
  • 70. minut 4-0: Jonathan Eriksen

Men midtvejs i halvlegen kom så den velfortjente føring, da kantspilleren Mikkel Madsen curlede en nedfaldsbold efter et hjørnespark op i modsatte hjørne.

Dét mål gav vinger, og holbækkerne var flyvende især i anden halvleg, hvor Amager-holdet godt nok kom længere frem på banen, men Holbæk havde både mod og evner til at spille sig ud af trykket, og så var der plads til at kreere flere store chancer. Og ret hurtigt kom Holbæk yderligere foran, da midtstopper Frederik Læssøe scorede til 2-0 på et straffespark.

Midtvejs i halvlegen forsøgte Jonathan Eriksen sig fra feltkanten, og så blev Mikkel Madsen dobbelt målscorer, da han prikkede opsamlingen i mål.

AC Amager forsøgte sig med en sidste offensiv, men Holbæk svarede igen med en effektiv omstilling, hvor Ferhat Tekbas efter et par driblinger spillede Jonathan Eriksen fri til Holbæks sidste scoring.

- Det var virkelig en stor holdindsats, hvor alle 14 leverede varen. Måske især vores højreback Victor Lund Petersen var repræsentant for det udtryk, vi gerne vil spille med, rolig på bolden, mod til at spille, gode pasninger og masser af power i duellerne, roste cheftræner Simon Erboe Rasmussen.

På søndag skal Holbæk en tur til Lyngby, der tabte til FA 2000 i sæsonpremieren.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?