27. juli 2021
Der var petanque på eliteplan i Holbæk i weekenden, hvor de danske landsholdsspillere med flere spillede i godt over 20 timer fordelt på lørdag og søndag.
gallery icon

Se billedserie

Der var petanque på eliteplan i Holbæk i weekenden, hvor de danske landsholdsspillere med flere spillede i godt over 20 timer fordelt på lørdag og søndag.
Foto: kirsten@fo2graf1.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Lokale spillede op med eliten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Lokale spillede op med eliten
Lokalsport Nordvestnyt - 21. juni 2021 kl. 12:11
Af Christian Dahl

To hektiske døgn sluttede søndag for de mange frivillige ved Holbæk Open i petanque. Og efter arrangørens mening sluttede det rigtigt godt.

arrow Læs også: Den danske elite dyster i Holbæk

- Det er gået forrygende. Alle tilbagemeldinger har været positive. Der er ingen, der har kunnet finde bare et lille hår i suppen, fortæller Lars Lloyd, der er formand for Petanque Holbæk.

Over 100 spillere var i gang i weekenden på Havnevej i Holbæk, og ikke overraskende var det nogle af landets allerbedste, der vandt på lørdagens triple-turnering og søndagens åbne double-turnering.

- Der var virkelig mange stærke hold, fordi landstræneren havde bedt bruttotrupperne om at prioritere at spille denne turnering, fortæller Lars Lloyd.

Alligevel formåede et par lokale spillere at markere sig i toppen.

Lørdag blev Martin Hjorth Christensen fra Team Vestsjælland nummer et i Cup C sammen med Rolf Pedersen (Boule Hedebo) og Kasper Bak Laursen (Bøgeskov Petanque Klub). Og i Cup A blev det til en fjerdeplads til Elias Frostholm fra Petanque Holbæk sammen med Mikkel Horn og Emil Thorlaksen (begge Boule Hedebo). Den placering skal ses i lyset af, at alle tre spillere stadig er juniorer.

Søndagens åbne double-turnering blev vundet af Emil Petersen fra ODensen og Anders Erlandsen fra Hedebo. Men Jack Tønning fra Petanquee Holbæk tog tredjepladsen sammen med Tari Roodsai fra Københavns Petanque Klub.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?