7. december 2019
Jubel hos spillere og medrejsende fans, da Nykøbing scorede til 1-2 koort før tid.
gallery icon

Se billedserie

Jubel hos spillere og medrejsende fans, da Nykøbing scorede til 1-2 koort før tid.
Foto: Christian Dahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Holbæk minutter fra overraskelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Holbæk minutter fra overraskelsen
Opdateret 07. august 2019 kl. 20:02
Lokalsport Nordvestnyt - 07. august 2019 kl. 20:00
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk røg onsdag aften ud af pokalturneringen i fodbold. Men 2. divisionsholdet gav Nykøbings tophold fra 1. division kamp til stregen.

Først i det 90. minut faldt Nykøbings sejrsmål til 1-2, og i overtiden havde Lasse frendrup en stor chance for at udligne.

Kampen startede som en defensiv og chancefattig affære. Holbæk havde kampens første store chance, men midt i første halvleg blev det 0-1 ved Sebastian Koch på et langskud på noget, der ellers ikke ville være betegnet som en chance.

Holbæk var heldige med ikke at komme yderligere bagud i resten af pausen, hvor Nykøbing satte sig på alt og blandt andet ramte undersiden af overliggeren.

Men Holbæk kom forvandlet ud til anden halvleg, hvor holdet pressede langt højere.

Det gav bonus i det 54. minut, hvor et højt pres efer målspark gav en bolderobring. Bolden blev stukket ifeltet, hvor Mads Bobjerg Larsen kom i løb og med venstrebenet sendte bolden i mål til 1-1.

Så overtog Holbæk initiativet for en stund, men det sidste kvarter var det igen Nykøbing, der pressede på.

En dobbeltchance til Mikkel Dahl og Gustav Kjeldsen blev afværget med målmandsfingre, stolpe og en forsvarer på stregen, og alt begyndte at lugte af forlænget spilletid.

Men i det 90. minutendte en høj tværbold hos en fri Sebastian Koch i venstre side af straffesparksfeltet, og han sendte den sikkert i mål tæt op ad stolpen.

I det 92. minut havde Lasse Frendrup muligheden for at udligne, da en lang bold fremad endte hos ham i straffesparksfeltet, men i medløb fik han sendt bolden over mål.