7. december 2019
24-årige Rasmus Veje er klar til endnu en sæson i Jernløse Håndbold.  På billedet runder han Ringsteds Mathias Jørgensen, som også spiller i Jernløse næste sæson.
24-årige Rasmus Veje er klar til endnu en sæson i Jernløse Håndbold. På billedet runder han Ringsteds Mathias Jørgensen, som også spiller i Jernløse næste sæson.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Betjent Veje fortsætter i Jernløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Betjent Veje fortsætter i Jernløse
Lokalsport Nordvestnyt - 02. august 2019 kl. 15:26
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der har været lidt tvivl om han kunne fortsætte efter færdiggørelsen af sin uddannelse, men nu er tingene faldet på plads, og dermed kan den nyudklækkede politibetjent Rasmus Veje tage hul på sin tredje sæson i Jernløse Håndbold, når 3. divisionsklubben på mandag starter sæsonforberedelserne.

Jernløse Håndbold har i sommerpausen fået tilgang af en lang række unge spillere, og i klubben satser man på at få skabt et solidt træningsmiljø med minimum to gange ugentlig træning, så ambitionen om at spille med om oprykning til 2. division kan indfries.

Ikke mindst her kommer Rasmus Veje til at spille en vigtig rolle - både på og uden for banen.

Og cheftræner Kennet Lange Rasmussen lægger ikke skjul på sin glæde over, at Veje fortsætter i klubben.

- At han minimum tager et år mere er godt for klubben, for trænerstaben og for spillerne. Han er meget værdifuld på banen og en vellidt humørspreder udenfor. Både i angreb og forsvar er han vigtig for holdet. I topform hører han til de bedste i 3. division, siger cheftræneren om Rasmus Veje, der trods sine kun 24 år har masser af divisionsrutine på håndbold-cv'et.