8. maj 2021
Pokalturnering. Bæk City-Nykøbing IF. Foto: Brian Jensen
gallery icon

Se billedserie

Pokalturnering. Bæk City-Nykøbing IF. Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Artige overraskelser i pokalturneringens første runde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Artige overraskelser i pokalturneringens første runde
Lokalsport Nordvestnyt - 27. april 2021 kl. 22:55
Af Brian Jensen

Det lykkedes for et par af de nordvestsjællandske serie 5-klubber at overraske i første runde af pokalturneringen i fodbold, da de stod over for hold fra serie 4.

I Tuse lykkedes det for serie 5-holdet Boldklubben Bæk City at besejre gæsterne fra serie 4, Nykøbing IF, med 3-1. Samme række-forskel var der på Ugerløse IF fra serie 5, der på hjemmebanen vandt med 5-3 efter straffespark over topholdet i serie 4, Tuse Næs. Endelig lykkedes det for Mørkøv fra serie 3 at skaffe sig adgang til anden runde, med en sejr på 6-4 over CFK fra serie 4.

Bæk City bragte sig foran mod Nykøbing IF på straffespark, sat ind af Sükrü Özgen. Nykøbings Tobias Philipsen udlignede, inden Batuhan Gercek sørgede for pausestillingen 2-1. I anden halvleg scorede Mohammed Kara kampens sidste mål.

Ugerløse og Tuse Næs spillede 1-1 i den ordinære spilletid - Andreas Nielsen scorede for Ugerløse og Nicolai Truesen udlignede. Ugerløse vandt den efterfølgende straffesparkskonkurrence med 4-2.

I Hedehusene måtte CFK og Mørkøv selv dømme opgøret, da der ikke var nogen dommer til stede, og det gav et målrigt opgør. Alexander Jedig Jensen reducerede til stillingen 2-1 i første halvleg. Efter pausen udlignede Huynh Pham, inden hjemmeholdet med to scoringer gjorde det til 4-2.

Et systemskifte fik Mørkøv tilbage på sporet, og efter at Dennis Jensen havde reduceret til 4-3 scorede gæsterne tre mål i løbet af ni minutter. Dem stod Casper Vinter Gyldenvang, Huynh Pham og Jakob Sommer for.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?