11. august 2020
Den 45-årige truede butiksdetektiven - det fik han en betingen dom for og skal yde ulønnet samfundstjeneste i 100 timer.
Den 45-årige truede butiksdetektiven - det fik han en betingen dom for og skal yde ulønnet samfundstjeneste i 100 timer.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tyveri udviklede sig til røveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyveri udviklede sig til røveri

Mand dømt for at true butiksdetektiv i Kokkedal med vold

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 18. februar 2020 kl. 10:00
Af Anders Dall
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 45-årig mand har ved retten i Helsingør fået en betinget straf for at have truet en butiksdetektiv med vold i forbindelse med et tyveri i en Nettobutik i Kokkedal.

arrow Læs også: Brand i bil menes påsat

Hændelsen skete den 16. marts sidste år, hvor den tiltalte var nået ud af butikken efter at have stjålet en række varer.

Det var her den 45-årige mand, ifølge anklageskriftet, truede en butiksdetektiv med vold og slog ud efter vedkommende, dog uden at ramme. Den tiltalte har ved Retten i Helsingør erkendt sig skyldig i at have stjålet varer fra butikken, men nægtede sig skyldig i røveri.

På baggrund af vidneforklaringer fra den tiltalte og den pågældende butiksdetektiv har retten i sin afgørelse af sagen vurderet, at forklaringen fra butiksdetektiven var mest troværdig i forhold til forløbet uden for butikken. Derfor blev den 45-årige dømt for røveri og modtog en betinget fængselsstraf på fire måneder.

Af dommen fremgår det blandt andet, at den tiltalte ikke må begå noget strafbart i en prøvetid på to år og skal udføre ulønnet samfundstjeneste i 100 timer.

arrow Stenkast sender ung mand bag tremmer
19. februar 2020 kl. 09:00 Opdateret: kl. 15:49
arrow Hash og skunk sendte 27-årig i fængsel
17. februar 2020 kl. 12:00 Opdateret: kl. 11:20
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?