30. maj 2020
Nu udvider åbningstiderne, så der er åbent alle hverdage fra kl. 14-16.
Nu udvider åbningstiderne, så der er åbent alle hverdage fra kl. 14-16.
Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succes for online-ungdomsklubber: Nu udvides åbningstiderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succes for online-ungdomsklubber: Nu udvides åbningstiderne

Ungfredensborg har fået succes, efter deres ungdomsklubber er åbnet online og nu udvides åbningstiderne

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 28. marts 2020 kl. 07:59
Af Peter Mailand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ungdomsklubber Ungdomsklubberne på nettet er blevet så stor en succes, at Ungfredensborg nu udvider åbningstiderne, så der er åbent alle hverdage fra kl. 14-16. Det fortæller souschef i Ungfredensborg Julie Falholt.

"Klubberne har været i gang i et par uger, og der kommer flere og flere brugere på hver dag, så vi dækker helt klart et behov i en svær periode," siger hun.

Ideen til at åbne ungdomsklubberne online opstod efter Danmark lukkede ned på grund af Covid-19. Det skabte et tomrum for mange unge der normalt bruger en af ungdomsklubberne i Fredensborg Kommune: Klub33 i Fredensborg, Klub Unique i Nivå, Ung3050 i Humlebæk eller Ung2980 i Kokkedal.

"Vi har derfor måttet tænke kreativt og har oprettet onlineungdomsklubber, så vi stadig kan være der for de unge og gøre en forskel i en meget anderledes hverdag," siger Julie Falholt i en pressemeddelelse.

Musikquiz og banko

Nogle gamer og chatter sammen online, andre laver musikquiz, banko eller Kahoot og endelig er der også nogle, der chatter eller taler sammen i flere timer på Skype, fortæller Ditte Thielberg, der er ungdomsklubkoordinator i Ungfredensborg.

"Det er et nyt og spændende pædagogisk redskab, vi ruller ud her midt i en særpræget periode. Vi har været meget spændte på, hvordan de unge ville tage imod det, men vi kan heldigvis konstatere, at de har et stort behov for at være sammen med deres vante relations- og omsorgspersoner fra deres lokale ungdomsklubber," siger hun.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?